Tužan prizor na groblju u Vršcu: Izgoreo grob male Petre koju je otac udavio u kofi vode FOTO

Region

Suzana Budimirović, majka dvoipogodišnje Petre koju je otac Marko Budimirović 4. oktobra mučki udavio u kofi vode, pa se obesio, objavila je da je grob njene ćerke zapaljen.

Hvala svima što su mi javili. Išla sam na Petrin grob i sav je izgoreo. Niko me nije obavestio da je izgoreo. Bili su vatrogasci da gase. Sve sam saznala. Ne brinite se. Prijavila sam policiji. Od sveće je nemoguće da tako izgori, slažem se sa vama svima“, navela je Suzana na društvenim mrežama uz fotografiju izgorelog groba

Hvala svima što su mi javili. Išla sam na Petrin grob i sav je izgoreo.
Niko me nije obavestio da je izgoreo. Bili su vatrogasci da gase. Sve sam saznala. Ne brinite se. Prijavila sam policiji.
Od sveće je nemoguće da tako izgori, slažem se sa vama svima.

Podsećanja radi, slučaj ubistva Petre Budimirović iz Vršca, kojoj je otac presudio tako što je ugušio u kofi vode, a potom se obesio, potresao je Srbiju 4. oktobra. Budimirović je 27. septembra provstepeno osuđen zbog porodičnog nasilja.

Neposredno pre nego što će dići ruku na svoje dete, Marko je to najavio porukom koju je poslao nesrećnoj Suzani. Ona je obavestila policiju koja je, došavši na lice mesta, zatekla tela oca i ćerke.

nova.rs