“Sledila Sam Se”: Poznata Voditeljka Probudila Se Sa DVA MUŠKARCA U Krevetu, A Onda Ju Je Istina Šokirala

Zanimljivosti

“Sledila sam se”: Poznata voditeljka probudila se sa DVA MUŠKARCA u krevetu, a onda ju je istina šokirala

Nekadašnja prezenterka vremenske prognoze, a onda i voditeljka raznih šou programa na Ostrvu, Ulrika Jonson (54), opisala je na Instagramu šta joj se dogodilo prethodnog vikenda.

Ulrika se naime probudila u krevetu sa jakom glavoboljom i dva mlađa muškarca kraj sebe. Majka četvoro dece izašla je posle dužeg vremena u provod i to sa ćerkom Bo (20) i tri njene drugarice, a kako je završila noć, samo ona zna.

– Otišle smo u bar gde smo pile do duboko u noć. Koliko sam popila najbolje govore modrice po telu, pošto sam tamo pravila budalu od sebe padajući tri puta sa stolice. Na kraju su nas izbacili iz bara, pa smo otišle u drugi – piše Ulrika.

U drugom Storiju napisala je da se probudila sa dva muškarca koje je posmatrala u krevetu u neverici, pošto nije znala ko su.

– Sela sam u dnevni boravak na sofu da se priberem. Sledila sam se. Razmišljala sam šta sam to radila tokom noći da završim u krevetu sa dva muškarca – dodala je Ulrika.

Zahvaljujući ćerki s kojom je bančila shvatila je da je bila toliko pijana da su je njeni prijatelji odveli kući, te da je s njima nastavila da pije i zaspali su svi u krevetu.

Ova voditeljka poznata po nekadašnjem burnom životu, propala tri braka i moru skandala, u poslednje vreme dosta se smirila opredelivši se za ozbiljnije provođenje vremena. Sve do proteklog vikenda.

– Imam 54 godine a bila sam u provodu i probudila sam se sa dvojicom mladića u krevetu. Nije loše, zar ne – pokušala je Ulrika da okrene sve na šalu.

(objektiv.rs)