Policajka Koja Se Skida Pred Svima NIKAD Nije Imala DEČKA: Ima Čudan Strah Kad Su Momci U Pitanju

Region Zanimljivosti

Policajka koja se skida pred svima NIKAD nije imala DEČKA: Ima čudan strah kad su momci u pitanju

Bivša policajka Šarlot Rouz (28) koja zarađuje milione dolara na platofrmi za odrasle OnlyFans otkrila je da nikada nije bila na sastanku i da se plaši, kako je rekla, “kopača zlata” koji samo žele da je iskoriste zarad njenog teško stečenog novca.

Šarlot Rouz je sa deljenjem svoji drskih slika i snimaka počela na platformi još 2016. godine, a napustila je karijeru u policiji nekoliko godina kasnije kada je novac počeo da priliva.

Britanska bomba zarađuje i više od 200.000 dolara mesečno, ali kaže da je zabrinuta da bi mogla da privuče muškarca koji je zainteresovan samo za njen novac.

– Brinem se da bi, kaad bi neki momak video moje automobile rekao: “To je džekpot, voziću svakodnevno ove super i luksuzne automobile i živeću u velikoj kući – rekla je Šarlot u intervjuu za Džem pres.

Ova dama je otkrila da je nedavno “spiskala” 350.000 dolara na ljubičasti “lambordžini” koji privlači muškarce.

Obdarena brineta takođe kaže da nikada nije imala dečka i da je sada previše zauzeta da bi dala prioritet svom romantičnom životu.

– Ne družim se puno jer stalno radim, tako da ne upoznajem mnogo novih ljudi. Ćaskam sa momcima isključivo preko OnlyFans-a, a većina njih su bezlični i anonimni momci – dodala je ona.

Ipak, kako je navela, želi da pronađe ljubav, ali čeka da se pojavi “prava osoba”.

– Mislim da ću u narednih nekoliko godina, kada se zaista osposobim za život, moći da se smirim na poslu i da se fokusiram na sebe. Pretpostavljam da bi u tom trenutku mogao da dođe momak – izjavila je Šarlot. (objektiv.rs)