23-godišnja žena već ima 11 beba i želi imati puno više

Zanimljivosti

Zamislite da imate ne jednu, već jedanaest beba koje traže vašu pažnju odjednom. To je život Christine Ozturk, 23-godišnje žene, i ne može biti sretnija. Zapravo, toliko je zaljubljena u djecu da planira imati još veću obitelj.

Tinejdžerska mama

Kad je Christina imala 17 godina, rodila je svoje prvo dijete, Victoriju. Bila je samohrana majka, ali život joj se promijenio kada je upoznala svog sada muža dok je bila na odmoru. Prema njezinim riječima, zaljubio se u nju na prvi pogled i zamolio je da se uda za njega i ima puno djece.

Tajna najveće obitelji ikad

Većina Christinine djece rođena je u isto vrijeme i iste su dobi! Budući da je nemoguće, imati toliko djece odjednom, ona i njezin suprug okrenuli su se surogat majčinstvu kako bi brzo izgradili veliku obitelj. Čak i ako ih nije sve rodila, još uvijek je njihova biološka mama. Par želi imati još desetke beba, ali još nisu planirali točan broj.

Njezin 56-godišnji partner je milijunaš i super je tata koji se brine da se svačije potrebe zadovolje u obitelji. Kako bi pomogli Christini da se brine o djeci na najbolji način, imaju dadilje i nekoliko pomoćnika.

Christina nam kaže da su ona i njen muž podijelili odgovornosti između sebe. On se brine o poslu, a ona o djeci. Idu u šetnje, igraju društvene igre i redovito gledaju filmove s djecom. Vikende su rezervirali za kvalitetno obiteljsko vrijeme i bez obzira na dan, paze da zajednički obroci budu.

cinjenice.ba