Horor u šumi kod Ibarske: Krvnički tukao ženu pred bratom, slomio joj rebra i vilicu, popucalo joj pola organa

Region

Kako je iz navedenog tužilaštva rečeno za Telegraf, zbog povreda koje joj je naneo ona je hitno operisana na UC i odstranjena joj je žučna kesa i levi bubreg, a konstatovan i prelom rebra, traumatsko oštecenje jetre, prelom jagodične kosti i brojna nagnječenja mekih tkiva lica

Drugo osnovno javno tužilaštvo u Beogradu podiglo je optužnicu protiv D.R (35) kojem se na teret stavlja da je u šumi kod Ibarske magistrale krvnički pretukao suprugu S. A.

Kako je iz navedenog tužilaštva rečeno za Telegraf, zbog povreda koje joj je naneo ona je hitno operisana na UC i odstranjena joj je žučna kesa i levi bubreg, a konstatovan i prelom rebra, traumatsko oštecenje jetre, prelom jagodične kosti i brojna nagnječenja mekih tkiva lica.

D. R. se, kako je saopšteno za naš portal, sumnjiči da je 19. avgusta na pomenutoj lokaciji udarao S. A. pesnicama i šutirao pred njenim bratom koji je to morao da gleda i kojem je pretio smrću.

Drugom osnovnom sudu u Beogradu podnet je i predlog za produzenje pritvora okrivljenog, do pravnosnažnog okončanja krivičnog postupka. On se tereti za nasilje u porodici nad vanbračnom suprugom, kao i ugrožavanje sigurnosti, izvršenog na štetu B.A, rođenog brata oštećene.

Telegraf.rs)