FOTO Profesorka nađena sa devetoricom učenika u sobi

Zanimljivosti

U Glazgovu se nastavlja suđenje profesorki fizičkog Melisi Tvidi koja je optužena za seksualni odnos sa učenikom na maturskoj večeri, nakon što je popila veću količinu alkohola.

Ona je navodno spavala sa jednim od bivših učenika, poznatim samo kao učenik A, koji je svedočio na saslušanju Generalnog nastavnog veća za Škotsku, prenosi Glasgov Live. Tvidi, koja je radila kao profesorka fizičkog u srednjoj školi Glenifer u Pejsliju, navodno je neprikladno plesala sa učenicima pre nego što je spavala sa učenikom, koji je tada imao 18 godina.

Učenik je na saslušanju rekao da mu je „žao“ što se protiv profesorke Tvidi, koja sada ima 27 godina, vodi istraga zbog tog događaja. U izjavi je priznao da ju je poljubio u hotelskoj sobi pre nego što je imao seks sa njom.

Image: 346735376, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no, Credit line: CWIS / Alamy / Alamy / Profimedia

Učenik A je otkrio kako je popio oko tri ili četiri krigle piva, flašu vina, malo žestokog pića, rum i šotove. On tvrdi da je Tvidi, koja sada živi u Dubaiju i radi kao učiteljica joge, prenoćila u sobi pre nego što je otišla oko 8 ujutro sledećeg dana.

„Nismo imali nikakvih poslova pre mature. Nije bilo odnosa ranije. Gospođica Tvidi je sedela za našim stolom. Ona nije pila za stolom, ja jesam. Nakon mature, studenti su rezervisali sobe u Premier Inn-u koji je bio na pešačkoj udaljenosti od SVG3. Nisam je pozvao u hotel. Ne znam kako je dospela tamo“, rekao je učenik.

On je dodao i da je ušao u hotelsku sobu gde je zatekao devet učenika i Tvidi.

„Ja i prodesorka Tvidi smo jedini ostali u prostoriji. Poljubili smo se, niko to nije inicirao i imali smo seksualni odnos u sobi. Ona je prenoćila i oboje smo otišli ​​u osam. Zaista mi je žao gospođice Tvidi. Popio sam mnogo, to je bila moja matura.“, rekao je on.

nova.rs