Čovjek snima preslatku “raspravu” između šteneta i djevojčice

Uncategorized

Očito je da psi djeluju s puno pažnje i ljubavi kad su u blizini beba. Kao da na nekoj razini razumiju da su mališani krhki i da ih moraju zaštititi po svaku cijenu. Međutim, to ih ne sprečava da se raspravljaju sa njima.

Na prikazanom videu možete vidjeti simpatičan razgovor šteneta i malog djeteta. O onome o čemu razgovaraju, samo oni znaju.

Budući da ne razumijemo njihov jezik, možemo se samo diviti onome što vidimo. Komunikacija psa i djeteta je nevjerovatna! Ponekad – ponekad u pozadini možete čuti smijeh odraslih.

Sophie i Wicket su sićušna bića. Sićušna bića sa velikim glasovima. I ovo je jedan od onih videozapisa za koje ste željeli da imaju prevod.

Sophie nešto kaže Wicketu s nekoliko gesta rukama i pas malo zastaje prije nego što odgovori s nekoliko lajanja.

Wicket je jedno uzbudljivo malo štene. Mali pas trči napred-nazad kao da je svaka riječ prouzrokovala nehotičnu eksploziju energije. Što god štene čulo od bebe, ono izaziva najslađe reakcije! Pas ima lude količine energije.

Beba se veselo vrpolji i migolji. Cijelo vrijeme je nasmijana.

Sophie se ne može zasititi svog malog prijatelja . Wicket je poput Sophiine prave plišane igračke. Možda je razlog što mi odrasli ne možemo razumjeti njihov razgovor taj što su beba i štene još uvijek tako čisti i nevini. Nismo dostojni njihovog razgovora!

U nastavku pogledajte ovu preslatku “raspravu” između šteneta i djevojčice.

Ne zaboravite PODIJELITI ovaj preslatki video sa svojim prijateljima i porodicama!

zanimljivosti.xyz