“ĆELAVA KAO JAJE” Zadrugarku URNIŠU Po Društvenim Mrežama, Gledaoci Zabrinuti Zbog Njenog IZGLEDA! Promenila LIČNI OPIS (FOTO)

Showbizz

“ĆELAVA KAO JAJE” Zadrugarku URNIŠU po društvenim mrežama, gledaoci zabrinuti zbog njenog IZGLEDA! Promenila LIČNI OPIS (FOTO)

Takmičarka pete sezone rijalitija “Zadruga”, Super Cveta zainteresovala je šriu javnost pre početka ovog popularnog TV formata.

Devojka koja je ponosna na svoje obline, nedavno je promenila prepoznatljivu frizuru, pa je crvenu dugu kosu u dredovima transformisala u kratku plavu.

Međutim, ova Cvetina promena mnoge je začudila, pa su korisnici društvenih mreža pomislili da je popularna zadrugarka ćelava.

– Ćelava sam kao jaje! Šta je sa Super Cvetom? Je li obrijala glavu kao Miljana ili je previše plava? – glasilo je pitanje jednog korisnika, a ubrzo je nedoumica otklonjena.

Takmičarka “Zadruge”, na svu sreću, nije ostala bez kose, a kadar koji je objavljen na društvenim mrežama samo odaje utisak da je Cveta ćelava, a zapravo nijansa njene plave kose je previše svetla.

Kurir.rs