LEČIĆ VOLI 30 GODINA MLAĐU, A PRVA ŽENA MU JE BOMBA! Rodila petoro dece – O njenom izgledu svi bruje (FOTO)

Region

Glumac Branislav Lečić s prvom suprugom, Ivanom Vujadinović, ima dvoje dece – Anu i Ivana, a u braku su proveli 13 godina.

Prva supruga Branislava Lečića se nikada ne eksponira u medijima, mada je njena ćerka Ana Lečić, koja je inače glumica, objavila njenu fotografiju na Instagramu i iznenadila pratioce i time pokazala na koga je nasledila lepotu. Branislav Lečić i Ivana Vujadinović su se razveli 2007. godine, a kako su mediji tada navodili, razlog je navodno bila njena prevara.

Medijske stupce su u to vreme punile priče o tome da je Ivana glumca navodno zamenila izvesnim stjuardom, te da je to uzrok kraha braka. Ipak, ni Lečić, ni Ivana nikada nisu ove navode komentarisali.

Lečić se relativno brzo nakon razvoda od Ivane zaljubio u voditeljku Ninu Radulović, s kojom se venčao i dobio sina. Međutim, i taj brak se završio razvodom. I Ivana je nakon Lečića pronašla ljubav, te se ubrzo udala za deceniju i po mlađeg izabranika, s kojim je izrodila tri ćerke.

Pogledajte lepu Ivanu o čijem izgledu svi bruje, kao i njenu i Lekinu ćerku Anu:

Lečić je trenutno u vezi sa devojkom Jelenom, koja ima 37 godina i radi kao asistent na fakultetu na predmetima crtanje i crtanje ilustracija.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI

mondo.rs