Posle Venčanja Je Prvi Put Video Suprugu Bez Šminke: Odmah Je Tražio RAZVOD, A Objašnjenje Je Pravi HIT!

Zanimljivosti

Posle venčanja je prvi put video suprugu bez šminke: Odmah je tražio RAZVOD, a objašnjenje je pravi HIT!

Za mladi bračni par iz Alžira, sve je bilo u redu… do prve bračne noći, a onda je mladoženja doživeo najveći šok u svom životu. Naime, on je tek tada prvi put video svoju suprugu bez šminke, i odmah je tražio razvod!

Dok su bili vereni, on je svoju buduću ženu uvek video komplet našminkanu, a šta tek reći za svadbu. Međutim, kada je mlada u jednom trenutku skinula šminku, mladoženja nije mogao da dođe sebi. Ali, tu tek počinje smehotresni rasplet.

Ne samo da je on odmah tražio razvod, nego je i angažovao advokata i tražio da mu “uskoro bivša supruga” isplati pozamašnu odšetu u iznosu od 20.000 dolara! A objašnjenje je nasmejalo sve. Naime, advokat je u tužbi naveo da se “nesrećni mladoženja toliko prepao kada je prvi put video svoju ženu bez šminke da je pomislio da im je u kuću ušao lopov”.

Kako je mlada reagovala, nije navedeno. Ovakve priče su relativno česte, slično se, na primer, dogodilo i u Egiptu i Ujedinjenim Arapskim Emiratima, i u oba slučaja su to bili dogovoreni brakovi, a kada su mladenci ostali nasamo, počeli su problemi.

Muževi su tvrdili da su namerno držani u zabludi i da su pretrpeli duševni bol.

objektiv.rs