‘Imam preko 40, a nemam bore. Ovo je je tajna moje ljepote’

Zanimljivosti

Mnogima kada pomisle na mladenački ten, prva riječ koja im padne na pamet je – botoks. No dvije žene podijelile su svoje potpuno prirodne i efikasne trikove koji ne koštaju ništa

Ima 41 godinu i nema bora, a njezinih pet trikova će pomoći održati i vašu kožu mladolikom bez botoksa. Također prema riječima ove Njemice, nema potrebe izdvajati stotine i stotine kuna za skupe tretmane, jer je rješenje jednostavnije, prirodnije – i jeftinije.

Mnogima je botoks prva riječ koja im padne na pamet kada pomisle na mladenački ten. YouTuberica iz Njemačke, poznata pod imenom Rawsome Living, koja se pridržava veganske prehrane, oglasila se na društvenim mrežama kako bi otkrila kako je uspjela održati svoju kožu zategnutom i sjajnom u dobi od 41 godine.

– Vježbam jogu lica svakodnevno – rekla je 41-godišnjakinja dok je demonstrirala kako isteže područje oko očiju.

Joga za lice postala je u modi posljednjih godina, a mnoge dame tvrde da je to ono što im je poboljšalo izgled kože. Umjesto da troši novac na desetke skupih hidratantnih krema protiv starenja i proizvoda za njegu kože, Rawsome se odlučuje za prirodniji pristup.

Prema njezinim riječima, masiranje oko očiju s malo kakao maslaca, kao i medicinska traka, pomažu u borbi protiv bora.

– Stavim i medicinsku traku i ostavim je na koži par sati – kaže ona. Kako bi maksimalno iskoristila ovaj trik, ona predlaže da zalijepite mali komadić trake između obrva i ispod vanjskih kutova očiju.

– Stvarno pomaže u izglađivanju bora – ističe ona.

Dobar san također igra vitalnu ulogu u zdravlju i koži, napominje. Kada se probudi i započinje ovi dan, ona nosi šešir sa širokim obodom, što smatra posebno neophodnim za vrijeme sunčanih dana, kako bi zaštitila lice od UV svjetla, prenosi The Sun.

Pomažu i kockice leda, otkrila je druga žena
Nedavno je jedna Amerikanka otkrila također jednostavan i uspješan trik za blistav ten, a potrebno je samo nekoliko kockica leda. 37-godišnjakinja je otkrila da mnogi često misle da je puno mlađa nego što zapravo jest, i kaže da se upravo u ledu krije njezina tajna.

– Najbolji besplatni trik protiv starenja ikada – tvrdi Amerikanka.

Nema potrebe za botoksom – ona počinje dan s uranjanjem lica u ledeno hladnu vodu na 5 do 6 sekundi.

@shimmermegorgeous

The Best free anti aging hack ever!#naturalfacelift #bestkeptsecret #botoxnatural #beautyhackes #foryoupage #fitnesslife

♬ original sound – Shimmermegorgeous ✨

– Onda trljam led po cijelom licu dodatnih 20-30 sekundi. Da, hladno je, ali dobrobiti su u potpunosti vrijedne toga – ističe i dodaje kako led pomaže kod finih linija i bora, upala, akni i uklanjanja nadutosti.

Ovaj trik potpuno joj je promijenio kožu, ističe ona i objašnjava kako joj je koža izgledala potpuno drugačije prije dvije godine.

Radi ovo svaki dan jer se osjeća živom i budnom. Trljanje ledeno hladnih kockica po licu možda ne zvuči privlačno, ali ako ne želite platiti botoks, ovo bi moglo biti vrijedno pokušaja.

– Kad te prozovu ludim što radiš ovo, ali zbog tvoje ludosti ti ne treba botoks. Tko je sada lud – kaže.

Podijelila je pet dobrobiti leda.

– Pomaže kod tjeskobe i depresije. Upotpunjuje i zateže kožu. Pomaže smanjiti akne i upalu. Pomaže posvijetliti kožu. I besplatno je – istaknula je.

24sata