Biste li je prepoznali? Srpski šminker transformirao poznatu influencericu! O kome se radi?

Showbizz

Poznati šminker nedavno se transformirao u glazbenika Olivera Dragojevića i oduševio cijelu regiju, a sada je u Zagrebu održao masterclass na kojemu je model bila poznata hrvatska influencerica

U Kaptol centru u Zagrebu srpski šminker Stefan Subotić upriličio je svoj prvi ‘Masterclass’. U kino dvorani u Kaptolu sjedilo je 107 polaznica i polaznika koji su nešto više od dva i pol sata slušale predavanja poznatog šminkera i influencera. Stefanov model bila je influencerica Ella Dvornik na kojoj je prikazao kako napraviti glamurozan i ženstven look za bilo koju prigodu.

Tijekom ‘Masterclassa’ Stefan i Ella odgovarali su na pitanja sudionika. Vrtjele su se teme iz privatnog i poslovnog života, ali i one vezane za šminku i kozmetičke proizvode.

Ella je za prigodu obukla ružičasto odjelo s dodatkom perja, a na nogama je nosila ružičaste štikle i žute čarape. Šminker Stefan obukao je elegantno crno odijelo s ušivenim srebrnim dodatcima.

U Kaptol su na predavanje šminkera došla i poznata lica, bivša kandidatkinja ‘Gospodina Savršenog’ Olivera Matijević i modni kritičar Neven Ciganović.

I šminker i influencerica pohvalili su se konačnim rezultatom šminkanja, a komentari su bili podijeljeni. Neki obožavatelji bili su oduševljeni Ellinom promjenom, ali i Stefanovim umijećem.

Kakva moć šminke, top’, ‘Ženo kako tebi sve dobro stoji i izgleda lijepo’, ‘Joj tuge kad kreneš skidati ovo savršenstvo od makeup-a’, samo su neki od pozitivnih komentara.

S druge strane našli su se i oni koji nisu bili zadovoljni te su smatrali da influencerica ne liči na sebe.

‘Umjetna’, ‘Izgleda kao iz crtića’, ‘Operacijama da na nešto liči’, izrazili su negodovanje pratitelji.

24sata