Vratio Sam Se Za Sto I Moja Devojka Je Sedela S DRUGIM: Zanemeo Sam, A Onda Me Je On OHLADIO Kao Niko Pre

Zanimljivosti

Vratio sam se za sto i moja devojka je sedela s DRUGIM: Zanemeo sam, a onda me je on OHLADIO kao niko pre

Ako ste se pitali kako izgleda prvi izlazak iz pakla, jedan Amerikanac se iz prve ruke uverio kako to izgleda kada sve iznenada krene naopako. A na početku je sve bilo sjajno, njih dvoje su razgovarali i delovalo je da se odlično razumeju i slažu.

– Bilo je to pre dve godine, u Bostonu. Izašao sam da se vidim sa jednom devojkom. Sve je bilo odlično, zabavljali smo se, išao sam da platim račun i trebalo je da krenemo u bioskop – počinje on svoju priču.

– Kad sam se vratio do stola, nepoznati muškarac je sedeo na mom mestu. Pogledao sam moju devojku, a ona je bila bleda kao duh – nastavlja mladić.

– Kažem: Hej, brate, mogu li nekako da ti pomognem?. On mi odgovora: “To je moja žena”. Pitao sam je da li joj je to stvarno muž. Ona je pokušavala da pronađe neko opravdanje, ali stvari su samo postale još gore. Dodatni šoka sam doživeo kada je odjednom dotrčala njena ćerka i sela joj u krilo – objašnjava on.

Ispostavilo se da su njegova “devojka” i nepoznati muškarac u braku sedam godina. Nekoliko dana kasnije mladić je saznao da je taj muškarac tražio razvod. Da sve bude još luđe, on je na kraju, ostao u kontaktu sa tim muškarcem, a sa devojkom se više nije čuo.

objektiv.rs