OVO JE MOJA KUĆA: Aleksandar Vučić iznova sagradio rodnu kuću svoga oca u Čipuljiću kraj Bugojna; Izgleda impozantno!

Region

Kao što se može vidjeti na fotografiji, kuća, bolje rečeno vila, izgleda impresivno, mještani kažu neuporedivo luksuznije i prostranije od njihovog predratnog doma.

Aleksandar Vučić , predsjednik Srbije, prije nekoliko godina tijekom posjeta općini Bugojno i, Čipuljiću rodnom selu svoga oca Anđelka , najavio je da planira obnoviti očevu kuću koja je uništena tijekom posljednjeg rata. Prema informacijama „Slobodne Bosne“, nakon višemjesečnih radova koje je nadzirao jedan od rođaka predsjednika Srbije ovih dana završena je izgradnja kuće.

Kao što se može vidjeti na fotografiji, kuća, bolje rečeno vila, izgleda impresivno, mještani kažu neuporedivo luksuznije i prostranije od njihovog predratnog doma. Prema tvrdnjama Vučićevih rođaka, tokom izgradnje kuće pomagala je lokalna zajednica, načelnik Bugojna Hasan Ajkunić i državni poslanik iz ovog mjesta Zukan Helez .

Anđelko Vučić , kojeg Bugojanci zovu Bato , iako je kao mladić odselio u Beograd gdje je stekao obitelj, prije rata je često dolazio u rodni kraj. Njegov sin Aleksandar, predsjednik Srbije, u brojnim javnim nastupima prisjećao se ljetnih odmora koje je provodio u selu Čipuljiću sa rodbinom i drugarima iz ovog kraja.

Postoji mogućnost, tvrde ljudi bliski Aleksandru Vučiću, da predsjednik Srbije uskoro posjeti Bugojno sa cijelom svojom familijom i „svečano otvori“ rodnu kuću svoga oca.

(SB) 24hinformativno.info