TOLIKO JE PUKLO KAD JE PAO, KAO DA GA JE NEKO GURNUO”: Zorica ispričala šta se desilo kad je tinejdžer ispao iz autobusa

Region

Zorica Babić, radnica u Pet šopu, očevidac je nesreće, koja se dogodila sinoć u Rakovici kada je tinejdžer (15) ispao iz autobusa i zadobio teške povrede.

Ona je, kako kaže, među prvima je pritekla u pomoć dečaku.

– Stajala sam ispred i pila kafu sa koleginicom, kada je u sekundi dete ispalo iz autobusa direktno pred nas. Pao je na ivičnjak, udario levom stranom glave i sa rukama na asfaltu ležao nepomično. Prišao mu je čovek koji mu je opipao puls i rekao da je živ, a onda sam mu prišla i ja, bio je svestan sve vreme- kaže Zorica i nastavlja:

Rekao mi je kako se zove, koliko godina ima, u koju školu ide, ali me je sve vreme pitao šta mu se dogodilo. Tražio je da pozovemo njegovu mamu.

Babićeva navodi da je dečak bio krvav i da mu je krv curila iz uveta.

– Pitao me je šta mu je, rekla sam mu da je izgreban, pipnula po čelu i nosu, rekao je da ga jako boli glava. Sve vreme je hteo da ustane, ali mu nisam dala.

Naša sagovornica navodi da su dečaku prišli drugovi koji su otišli stanicu dalje i da ga je jedan pitao zašto je skočio, ali da ga je ona ućutkala.

– Toliko je puklo kad je dete palo, da ne mogu da poverujem da je sam pao. Nisam inspektor, ali mi je neverovatno da je iskočio ili ispao, deluje mi da ga je neko gurnuo – kaže Babićeva i dodaje da je vozač nastavio da vozi autobus na liniji 50:

– Nemoguće mi je da niko od putnika nije video i zaustavio bus.

Na mesto nesreće, kaze Babićeva, došli su roditelji dečaka.

– Majka je bila bleda kao zid, ponudila sam joj da uđe u radnju, da uzme vodu i slatko. Otišla je sa sinom sanitetom.

Naša sagovornica kaže da postoje dve verzije nesreće.

– Prema jednoj, dečak je skočio sa zadnjih vrata busa u pokretu, a prema drugoj, držao je zadnja vrata da bi u autobus ušao drug koji mu je kupovao maramice – navodi Babićeva.

Prodavacica kaže i da je čula najpre da dečak ima prelom lobanje na 3 mesta i krvarenje na mozgu.

– Čula sam sinoć da je bolje, ali mi je koleginica jutros rekla da je loše. Mnogo mi je žao -rekla je vidno uznemirena žena na ivici suza.

(Kurir.rs/J. Ivić)