“NEKA SE POZABAVE NADLEŽNE INSTITUCIJE!” Miroslav Ilić Odbranio Radu Manojlović Od OPSEDNUTOG FANA, Poručio Svima OVO

Showbizz

“NEKA SE POZABAVE NADLEŽNE INSTITUCIJE!” Miroslav Ilić odbranio Radu Manojlović od OPSEDNUTOG FANA, poručio svima OVO

Rada Manojlović već danima je na meti opsesivnog fana, izvesnog Darija Šogorovića, bivšeg učesnika, a sada se tim putem oglasio i Miroslav Ilić.

Naime, Rada Manojlović već danima je na meti opsesivnog fana, izvesnog Darija Šogorovića, bivšeg učesnika rijalitija „Parovi“, koji je prvo tvrdio da ima intimni snimak sa njom, a potom i objavio fotografiju gole djevojke kojoj je prekrio lice, a za koju se svakako vidi da nije pevačica.

Rada Manojlović se se zahvalila legendi narodne muzike Miroslavu Iliću na rečima podrške koje joj je uputio nakon incidenta s opsesivnim fanom. Naime, pevač je apelovao na nadležne institucije da zaštite pevačicu.

– Voleo bih da mladi ljudi počnu pristojno da se ponašaju prema mlađim koleginicama. Nije viteški da se uz pomoć digitalnih medija uništavaju životi mladim i talentovanim devojkama kao što je naša Rada Manojlović. Nadležne institucije treba time da se pozabave-napisao je Miroslav Ilić na svom Instagram profilu.

Radmila Manojlović je podelila na društvenoj mreži Instagram objavu pevača i zahvalila se na lepim rečima.Podsetimo, legendarni pevač slavi zlatni jubilej, 50 godina karijere, a ujedno i svoj rođendan,a tim povodom će upriličiti spektal za publiku. Predstojeći koncert će organizovati 10.decembra u Štark Areni.

Kurir.rs