Prva dama osvojila Vašington: Tamara Vučić haljinom zasenila sve, a prvi put je promenila frizuru – Svi komentarišu novi imidž

Region

Modna revija u organizaciji projekta „Diplomatija i moda“ pre dva dana održana je u Vašingtonu. Događaj je okupio dizajnere iz celog sveta čije kreacije su nosile prve dame, ali i šefovi država i članovi kraljevskih porodica, objavljeno je na sajtu Ministarstva spoljnih poslova.

Srbiju su predstavljali supruga predsednika Aleksandra Vučića, Tamara, potpredsednica Vlade i ministarka kulture i informisanja Maja Gojković i ambasador Srbije u Americi Marko Ðurić.

Tokom gala modne revije među modelima dizajnera iz više od 20 zemalja predstavljene su i sjajne kreacije dizajnera iz Srbije Igora Todorovića i Mihaila Anušića odnosno njegovog brenda Mihano Momosa, koje su dizajnirane za potrebe Tamare Vučić.

Prva dama Srbije još jednom je pokazala istančan ukus za modu, a elegantna haljina za koju se odlučila na spektakularan način istakla je njenu siluetu.

Vučićeva supruga je za ovu priliku ponela sirena haljinu od pliša u crnoj boji koju su krasile atraktivne resice, a od detalja pridodala je samo jednostavnu pismo torbicu u bež nijansi kao i viseće minđuše koje su se sjajno uklopile uz frizuru. Kosu je uvila u blage talase koje je prebacila na stranu, a diskretna šminka i prirodan izgled koji neguje ostavili su bez daha sve prisutne.

Nakon modne revije supruga predsednika Vučića pridružila se degustaciji vina, među kojima su bila predstavljena i ona proizvedena u našoj zemlji.

Izvor: story.rs