Jovana Jeremić Najstrašnije Ponizila Sašu Popovića, Ne Bira Više Koga I Zašto Vrijeđa: Lesi Se Malo Fucnuo!

Showbizz

Jovana Jeremić najstrašnije ponizila Sašu Popovića, ne bira više koga i zašto vrijeđa: Lesi se malo fucnuo!

Nova sezona muzičkog takmičenja “Zvezde Granda” počeće da se emituje 5. novembra na televiziji Pink. Ugovor između Granda i Pinka je potpisan, a Jovana Jeremić, voditeljka jutarnjeg programa na pomenutoj televiziji, komentarisala je ovu situaciju i to na vrlo zavidan i ružan način.

Konkretno, ona se osvrnula na Sašu Popovića, kreativnog direktora Granda, za kojeg nije imala lijepe riječi. Iako je došlo do saradnje između televizije na kojoj ona radi i produkcije koja proizvodi “Zvezde Granda”, Jovana je dala sebi za pravo da vrijeđa ljude koji su sada praktično njeni saradnici, iako to nije nimalo pristojno.

– Razmišljam sinoć oko 11, pola 12, pred spavanje “Lesi se vraća kući”. Jeste se malo fucnuo, olinjao… Ali u Lesija treba vjerovati. Vratiće Lesi onaj sjaj dlake, biće picikato poslije 2 mjeseca provedena na Pinku – rekla je Jovana i potom dodala:

– E, jesam pokvarena – prokomentarisala je voditeljka, pa se nasmijala, iako zapravo ništa nije smiješno u prozivanju kolega.

Saša Popović je poznat po tome da nikada ne proziva druge javne ličnosti, pa će vjerovatno i ovog puta ostati gospodin i neće odgovoriti na uvrede koje mu je Jovana uputila.

Željko Mitrović se, inače, našalio na isti način izjavom “Lesi se vraća kući”, ali misleći na takmičenje, te je bilo jasno da nije želio nikoga da uvrijedi. Jovana je, iako je niko ništa nije pitao, odlučila da se nadoveže na tu izjavu, vjerovatno misleći da ju je dobro shvatila, pa je željela da se dodvori vlasniku TV Pink.

 24sedam.rs