Rane pripreme za ljeto? Toni i Stankica ‘javili’ se iz teretane

Zanimljivosti

Stankica i Toni inače žive na relaciji Banja Luka – Split, a ovo ljeto stilistica je više vremena provodila u Splitu. Par zajedno odlazi na plažu, večere, u romantične šetnje, a sve te prizore gotovo svakodnevno dijele s fanovima

Banjalučanka Stankica Stojanović (36), koju je šira javnost upoznala u emisiji ‘Gospodin Savršeni’, pohvalila se fotografijom iz teretane sa svojim dragim Tonijem Šćulcem (31).

Stankica i Toni inače žive na relaciji Banja Luka – Split, a ovo ljeto stilistica je više vremena provodila u Splitu. Par zajedno odlazi na plažu, večere, u romantične šetnje, a sve te prizore gotovo svakodnevno dijele sa svojim pratiteljima. Ne skrivaju svoju opčinjenost jedno prema drugome. Neki su time zgroženi, dok drugi oduševljeni. Bude tu pusica, zagrljaja, a u ovom slučaju i atraktivnih fotografija prije vježbanja.

Banjalučanka se u Splitu već udomaćila.

– Volim Split i Splićane. I prije nego što sam upoznala Tonija voljela sam doći u Split, popit kavu na rivi i uživati. Mislim da ovaj grad djeluje umirujuće na mene – rekla je Stankica ranije.

Da im u vezi cvjetaju ruže, potvrđuju fotografijama, ali i u intervjuima. ‘Savršeni’ je tako nedavno podijelio njihovu zajedničku fotku s plaže Macao u Ulcinju, na kojoj zagrljeni stoje u plićaku.

– Najlipše stvari u životu ne stanu u nikakve jednadžbe ni formule… – poručio je Toni u opisu.

Otkrili su svojedobno i kako bi uskoro voljeli živjeti zajedno.

– Malo nam je smiješno kad nas pitaju planiramo li zajednički život. Težimo zajedničkom životu, ali bez pritiska, vidjet ćemo što će biti – izjavio je Šćulac za Story.

24sata