PRETUŽNA PRIČA O SRPKINJI KOJU SU SAHRANILE KOMŠIJE! Muž joj je radio u Nemačkoj, odgajala je decu, a onda… OVO JE ZA PLAKANJE

Zanimljivosti

“Nemoj sine nikad da me ostaviš, bolje me ubij” – rekla je komšinica prepričavajući ćerki šta se desilo njihovoj komšinici

Kada jedan član porodice ide da radi u inostranstvo, očekuje se da će celoj porodici biti život med i mleko.

Ipak, porodica koja se tako razdvaja uvek prolazi kroz određene nedaće. Na društvenoj mreži Tviter jedna žena objavila je priču o svojon komšinici Anđi. Naime, ta žena je imala muža koji je radio u Nemačkoj, a ona je decu odgajala u Srbiji. Deca su porasla, otišla svojim putem, a muž je osnovao drugu porodicu. Nesrećna žena umrla je sama u Srbiji, a sahranili su je susedi. Priču o njoj prenosimo vam u celosti:

– Tetka Anđa je moja komšinica iz detinjstva. Muž joj radio u Nemačkoj, a ona kući čuvala Sonju i Ljubomira, moje vršnjake. Imali su lepu kuću, a Anđa se stalno hvalila šta će sve da doprave kad Mile (muž) dođe na odmor.

– Sonja se vrlo rano udala za nekog lika i otišla u Belgiju. Nikad je više videli nismo. Ljuba je posle mature otišao u Nemačku kod oca koji je u to vreme već imao drugu porodicu, ženu Mađaricu i dvoje dece s kojima je živeo. Ni Ljuba se nikad nije vratio… – piše i navodi se da teta Anđa nikad nije radila, te da su joj neko vreme slali novac, a onda prestali.

– Izdržavala se tako što je sprat kuće u Vranju izdavala za 150 evra. Danas joj je bila sahrana. Sahranile su je komšije, njih četvoro.

“Nemoj sine nikad da me ostaviš, bolje me ubij”. Reče meni moja majka sve plačući dok mi pričala kako su Anđu sahranili – napisala je žena na Tviteru.

Kurir.rs