Pacijent s rakom oženio se u bolnici, a tada su doktori otkrili nevjerojatne vijesti

Svijet

Pacijent s teškim oblikom raka oženio se za ljubav svog života u bolnici. Nakon nekog vremena doktori su im objavili nevjerojatne vijesti.

Ima nešto u vjenčanim zavjetima koji govore o dubokoj ljubavi koju osjećamo kada nađemo svog životnog partnera – bez obzira na to koliko dugo ili kratko imamo vrijeme, a ova dirljiva priča govori o bolesniku od raka koji se vjenčao u bolnici.

Pretpostavljamo da su zavjeti ‘Dok nas smrt ne rastavi’ dobili dragocjeno novo značenje za Zacka i Madison Stroup. Zach se borio protiv Non-Hodgkinovog limfoma i Crohnove bolesti. Zach i Madison započeli su život poput mnogih parova. Upoznali su se u srednjoj školi, a nekoliko godina kasnije i ljubav.

Par je mislio da ima cijeli svijet pod nogama dok su počeli graditi zajednički život i budućnost. Zach je bio bodybuilder i agent osiguranja, dok je Madison postala frizerka.

Nakon nekoliko godina veze, Zach se odjednom počeo osjećati kao da nije on. Dva dana kasnije saznao je da boluje od Crohnove bolesti. Par je pažljivo prihvatio dijagnozu i pokušao se uhvatiti u koštac s njom. Unatoč liječenju, njegovo zdravlje nastavilo se pogoršavati sve dok nije postao sjena onoga što je nekoć bio. Toliko je smršavio i jako ga je boljelo.

Jedne noći probudili su ga oštri bolovi u prsima i groznica. Madison ga je hitno odvezla u bolnicu, gdje su primili vijest koja je izbrisala njihovu zajedničku budućnost.

Rak nam nikada nije pao na pamet, s 22 i 24 godine. Doktor je došao i izgledao je kao da je upravo vidio duha… Rekao nam je, ‘Vjerujem da imate rak’. Osjećalo se kao da se zidovi zatvaraju “, rekla je Madison.

Par je zatim dobio smrtnu presudu kada je Zachu dijagnosticiran Non-Hodgkinov limfom. Odjednom je njihova budućnost postala tako mračna i znali su da će hodati kroz sjenu doline smrti bez nade. Ipak, par je odbio vjerovati da nema nade i na kraju su se odlučili boriti za ono malo zajedničkog života što im je preostalo.

Tijekom devet mjeseci koliko je Zach bio u bolnici, bila je to prava borba. Prolazio je kroz niz tretmana prije nego što je ušao u remisiju, ali nekoliko mjeseci kasnije saznao je da se rak vratio.

Pacijent s rakom oženio se u bolnici
Proširilo se na kralježnicu i mozak. Jedne večeri Zach se osjećao još gore nego inače, a srećom je medicinska sestra inzistirala na CT snimci, gdje su saznali da ima perforirano crijevo i da hitno treba operaciju. Ta je medicinska sestra spasila Zachu život.

Zach se borio mjesecima i bio je spreman odustati. Nije znao koliko još može podnijeti.
“U ovom trenutku, znajući da ima rak koji se proširio na njegov mozak, a zatim perforaciju i kemoterapiju povrh toga, Zach je bio iscrpljen”, rekla je Madison.
Stoga je Madison učinila samo ono što je mogla. Željela je da Zach zna koliko ga voli. Otkazala je njihovo vjenčanje koje je bilo planirano mjesecima u budućnost i planirala vjenčanje za četrdeset osam sati.
Zahvaljujući njezinoj bolničkoj obitelji, medicinske sestre došle su na njihov slobodan dan kako bi pripremile ovu dragocjenu mladenku koja je koračala bolničkim hodnikom i rekla svom muškarcu: “Volim te u dobru i zlu, u bolesti i u zdravlju”.
To je bilo ono što je Zachu trebalo kako bi mu dalo nadu da se bori. “Naše mi je vjenčanje definitivno dalo puno pozitivnosti i nade. Prilično sam odustao od sebe, ali sam se i dalje želio boriti za Maddy, i to je ono što sam učinio.”

Čudo iznenađenja
Božjim čudesnim iscjeljenjem, Zach je postao dovoljno zdrav za transplantaciju koštane srži. Kasnije je par saznao da je Zachov rak otišao u remisiju. Sada kada je dovoljno zdrav da ide kući, par uči koliko je život dragocjen dok uživaju u malim stvarima kao što je buđenje u krevetu jedno pored drugog.
Nakon tako mračnog i teškog putovanja na kojem je nada bila krhki, ali vitalni dio života, par je odlučio podijeliti svoju priču kako bi drugima na njihovom mjestu dali veliku dozu vjere da se bore svom snagom koju imaju.
Željeli smo inspirirati druge ljude koji prolaze kroz slične situacije – bilo da je riječ o raku ili depresiji ili drugim izazovnim stvarima – da se nastave boriti jer nikad ne znate što je iza susjednih vrata, rekla je Madison.

@the_stroups

#fuckcancer #nonhodkinslymphoma #braincancer#wedding #againstallodds #fighter #insicknessandinhealth #cancersurvivor

♬ drivers license – Olivia Rodrigo

saznajemo.info