“SVE MI FINANSIRA BOGATI MUŽ,JER ŽENA NE ZNA DA ZARADI SAMA!” Pevačicu prozivali da je SPONZORUŠA, a sad progovorila o IMOVINI!

Zanimljivosti

Hrvatska voditeljka i pevačica Ida Prester već punu deceniju uživa u skladnom braku i ljubavi sa svojim suprugom Ivanom Peševskim sa kojim ima dvoje dece.

Svoje idilične porodične trenutke neretko objavljuje na društvenim mrežama, a zgodna plavuša ne krije da se već godinama suočava i bori sa zluradim komentarima u kojima joj, između ostalog, pišu i da “ne može sama da zaradi novac”.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Idaprester (@ida_prester)

Gotovo uvek se pojavi neko ko istakne kako se Ida samo “bogato udala” zbog čega je odlučila da reaguje. Ona je jednom prilikom brutalno odgovorila na etiketu “sponzoruše” koja joj se nalepljuje, te istakla da su ona i njen suprug sve zajedno stvorili. U svom oglašavanju Ida je naglasila da je njen suprug kada su se upoznali imao mačku i stari karavan.

“Žene i etikete. Kad sam se udala za svog Vanija, internet se užario od komentara. Uvrede i potcenjivanje sa svih strana. Bila sam u čudu. Koliko daleko od istine. Vani je tada od imovine imao mačku Pigo, prestari karavan i mene da verujem u njega i njegove sulude ideje. Sve što danas imamo stekli smo ogromnim trudom zajedno”, rekla je tad plavokosa Hrvatica.

“Danas valjda svi vide da se u Vanija ne zaljubljuješ zbog para, nego zato što je jedini takav za mene na svetu. Ali komentari su još isti, ispod svakog članka o meni, do kraja života. Sve što radim finansira mi bogati muž, jer žena ne zna sama zaraditi ništa”, istakla je.

Kurir.rs