INTERNET SENZACIJA STEFANA “NAFURANA MALA” DANAS JE NEPREPOZNATLJIVA: Radila kao kasirka, pa promenila život IZ KORENA

Showbizz

“Nafurana mala” je iz korena promenila život!

Preteča svi naših današnjih influensera, bolgera i vlogera je upravo ona – Stefana Vujinović! “Nafurana mala” je bila prava internet senzacija 2010. godine. Iako je njen vrlo specfičan izgled, neretko bio na udaru komentare, njene izjave se i danas pamte, poput “sve vas mrzim”.

Sa druge strane, bilo je i devojaka kojima je ona bila uzor. Ono što je evidentno – nikoga nije ostavljala ravnodušnim! Nije postojala osoba koja pre jedne decenije nije znala njeno ime, domninirala je Fejsbukom u Srbiji.

Kako je tada ta društvena mreža bila najpopularnije, nije bilo moguće ući na početnu stranu, a ne videti neku njenu provokativnu sliku. Stefanin zaštitni znak je bila ispeglana plava kosa, kao i vrlo taman ten od solarjuma. Uz to, odevne kombinacije su joj vrlo često bile u drečavo roze boji.

Bila je poznata i po korišćenju slova iz engleskog alfabeta pa bi na objavama pisala w umesto v, što je u jednom momentu preraslo i u trend među mladima.

Potom se oprobala i u muzičkim vodama, kako to obično biva kada se oseti malo popularnosti, te je sa drugaricom oformila grupu „Blondie G“ . Snimile su i pesmu, ali nisu ostvarile neki veći uspeh.

A onda se desio potpuno neočekivani preokret. “Nafurana mala “je obrisala svoj profil na Fejsu, povukla se iz javnog žvota i preselila se u Švajcarsku.

– Živim u Švajcarskoj i radim u restoranu, a do skoro sam radila kao kasirka na pumpi. Ne nedostaje mi popularnost, ali imam želju da dođem u Srbiju i nastavim gde sam stala. Spremam nešto jako dobro, a uskoro će se i čuti… – rekla je Stefana.

Otkrila je da je bila i udata, ali da je ta ljubav bila kratkog daha, te se ubrzo i razvela.

Ali, danas je Stefana postala potpuno neprepoznatljiva, više nema nijednog njenog zaštitinog znaka na sebi. Naime, sada ima prirodnu smeđu boju kose i vrlo svedeno se oblači. Takođe, više nema ni “napumpana usne”, a izgleda da je potpuno izbrisala period iz sećanja u kojem je bila glavna zvezda na internetu u zebrastim i tigrastima autfitima.

Jedino je ljubav prema muzici nadjačala sve, pa je “nafurana mala” snimilina i novu pesmu “Sama”.

stil