Tinejdžer koji je doživio tešku nesreću tvrdi da ga je Isus sačuvao od smrti

Zanimljivosti

Tinejdžer iz Indiane u SAD-u koji je doživio tešku prometnu nesreću tvrdi da ga je samo Isus sačuvao od sigurne smrti.

Njegova se majka nadala najboljem i očekivala najgore kada je njezin tinejdžer iz Indiane preživio užasan trenutak. Ali ovaj se tinejdžer molio dok mu se auto više puta prevrnuo, a on pripisuje Isusu zasluge za svoje čudesno preživljavanje.

Kao mami troje djece, najteži dio roditeljstva je dopustiti im da sjednu za volan potencijalno jedne tone teškog stroja smrti s kontrolom.

Ne možemo ni zamisliti kako je primiti telefonski poziv koji je primila Amber Lavengood kad je njezin sin Jaydon doživio užasnu prometnu nesreću. Kao medicinska sestra u hitnoj službi, Amber je vidjela niz ozljeda i bojala se najgoreg za svog sina.

Amber je rekla: “Odmah sam bila u najgorem mogućem scenariju, očekujući neku veću traumu prsnog koša, znajući da je sila bilo koje vrste prevrtanja automobila dovoljna da ubije osobu.”

Ali ono što Amber nije znala je kako je Bog koristio ovu situaciju da oblikuje vjeru njezina sina i svih koje su poznavali.

Očajnička molitva
Kad se auto počeo prevrtati, Jaydon Lavengood uputio je molitveni vapaj za pomoć. Tinejdžer iz Indiane je preživio! Kad je izašao iz auta, odmah je nazvao mamu.

Dok je sjedio ošamućen uz rub ceste, ušao je u auto i odmah znao da je trebao biti mrtav. Upravo tada je počeo objavljivati ​​Božje iscjeljenje.

Jaydon je ozlijedio vitalne organe i imao je potres mozga. Ipak, odmah je bio u miru dok ga je Božja prisutnost obavijala.

U isto vrijeme, Bog je njegovoj majci dao nadnaravni mir dok je jurila na mjesto nesreće. Kad je stigla, nije imala riječi koliko je automobil izgledao užasno i unakaženo.

Prisjetila se o čemu je razmišljala u tom trenutku kada je dočekala sina i prometnu nesreću:

“Jaydon je u to vrijeme stalno govorio da neće imati nijednu slomljenu kost, da je molio i zamolio Isusa, a Isus ga je izliječio. I stalno je ponavljao, ‘Moj Isus spašava, ja’ neću imati nijednu slomljenu kost.”

Kao majka kršćanka, rekla sam, “o da, to je sjajno. A medicinska sestra u meni očekuje da ima slomljen vrat, možda slomljena leđa, ima kontuzije na prsima…. izgledalo je kao unutarnje krvarenje, posebno oko mjesta gdje se nalazila jetra.”

Tinejdžer iz Indiane preživio je nezamislivo
Na opće čuđenje, tinejdžer iz Indiane ne samo da je preživio, nego Jaydon nije imao težih ozljeda. Kad su mu dopustili da ide kući, Jaydon se sjeća kako je pomislio: “Bio sam kao, to je ludo. Stvarno sam zahvaljivao Bogu i bio sam sretan. Osjećao sam se odlično u tjedan dana. Ali moje tijelo, mogu se ponovno kretati… Imao sam malih problema s glavom, ali samo sam se molio o tome i osjećao sam se odlično. Bio sam spreman vratiti se u školu za dva tjedna.”

Amber je rekla: “S medicinskog stajališta, ne mogu vam dati nikakvo objašnjenje zašto nije imao nijednu slomljenu kost. Imati samo blagi do umjereni potres mozga stvarno je čudesno.”

Svi mi zahvaljujemo Bogu za ovo čudo dok podižemo svoju djecu u molitvi. Ipak, najljepši dio ove priče je kako je Bog uzeo ovu užasnu situaciju da testira i ojača Jaydonovu vjeru, kao i vjeru njegove majke. Prijatelji i obitelj primijetili su koliko je Jaydon drugačiji otkako je preživio nesreću. Njegova vjera je dublja i on je uvjeren u snagu molitve svom moćnom, Nebeskom Ocu.

Sjedit ću ovdje i moliti se, a oni mi kažu: ‘Nisi ista osoba’. Ja kažem: ‘Ne, ja nisam ista osoba. Ja sam druga osoba. Najveća stvar je moć molitve i samo vjerovanje u Boga jer On ima plan za vas. I on vam također daje snagu, to je istina,” rekao je.

Svjedočanstvo Jaydona Labengooda nadahnjuje
“Kao majka ne želim ništa više od toga da moja djeca budu sigurna i zaštićena. Ipak, u isto vrijeme želim da Bog učini što je potrebno da ojača njihovu vjeru. Neprestano molim: ‘Neka bude volja moja nego tvoja.’”

Poput Amber, možemo se odmoriti u činjenici da Gospodin ljubi našu djecu više od nas i da su njihovi životi u njegovim rukama. Budimo spremni slijediti Jaydonov primjer da tražimo Boga kroz molitvu te vidimo da je spreman i sposoban činiti čuda i u našim životima.

novizivot.net