MILIJANA IMA 23 GODINE STARIJEG DEČKA Rijaliti učesnica poznata po braku sa pola veka starijim Milojkom, sada ima novog partnera

Showbizz

Kontroverzna rijaliti učesnica Milijana Bogdanović (25) javnosti je postala poznata po vezi i braku sa 53 godine starijim Milojkom Božićem kog je prevarila sa denserom Ivanom Gavrilovićem, a sada ima novog izabranika

Milijana je sada na svom Instagram profilu objavila fotografiju sa izabranikom, njih dvoje su se držali za ruke i uživali u kafiću.

Bivša rijaliti učesnica sada je zaposlena u javnom gradskom prevozi i kaže da uživa u svom poslu:

– Obožavam autobuse i oduvek sam želela da budem kondukter. Iako se to smatra muškim poslom, kulturnoj i lepo vaspitanoj devojci nije teško da se snađe u tom zanimanju. Uživam u običnom životu, a svi iz mog okruženja su pozitivno šokirani promenom koju sam napravila – rekla je Milijana nedavno i otkrila da je konačno pronašla svoju ljubav.

– Moj dečko me prihvata takvu kakva jesam, nije osoba iz javnog života, radimo u istoj firmi i odlično se slažemo. Kajem se za mnoge stvari iz svoje prošlosti, mnoge ne bih ni navodila koliko se kajem za njih. Smatram da nikada nije kasno za promene – zaključila je bivša rijaliti učesnica.

blic.rs