Ušla U Porodilište Obučena U Medicinsku Sestru: Pokušala Nešto Gadno, A Onda Je Uputila Srceparajuće Reči!

Zanimljivosti

Ušla u porodilište obučena u medicinsku sestru: Pokušala nešto gadno, a onda je uputila srceparajuće reči!

Talita Miraleš (23) iz brazilske Kurtibe koja pati od postnatalne depresije nakon što je 27. juna izgubila bebu, ušla je u porodilište obučena kao medicinska sestra u nameri da ukrade jedno novorođenče i odgaja ga kao svoje. Sa gubitkom bebe ne može nikako da se pomiri, a mužu i ostalim članovima porodice nije smela da kaže da je doživela pobačaj, pa se odlučila na ovaj sumanuti poduhvat sa krađom i podmeštanjem bebe.

Uspela je nekako da prođe neprimećeno i uzme bebu, a na izlazu iz bolnice spazili su je radnici obezbeđenja i sprečili je u nameri.

– Izgubila sam dete. Jednostavno nisam želela da kažem porodici, nisam imala kome da kažem. Zaista ne znam šta mi se dogodilo, bila sam očajna – rekla je policiji prilikom hapšenja, a na pitanje gde joj je suprug, odgovorila je da je na putu.

Dodala je i da “nije želela ništa loše”.

– Otišla sam da pogledam bebe. Uzela sam jedno u naručje i onda se sve ovo dogodilo. Nisam imala lošu nameru – istakla je ona i dodala da je iskoristila priliku da se ušunja u momentu kada je osoblje menjalo smenu i kada nisu bili previše fokusirani na posao.

Spazila je zatim uniformu medicinske sestre u svlačionici, obukla je i ušla na odeljenje sa trudnicama. Prišla je tom prilikom jednoj majci sa bebom, a pošto je bila obučena kao medicinska sestra, rekla je ženi da mora da odvede dete na dodatne testove, u šta joj je novopečena majka poverovala.

Sa bebom u naručju uspaničeno je krenula ka izlazu, a obezbeđenje je primetilo da se čudno ponaša i presrelo je. Pre nego što su pozvali policiju, vratili su bebu majci i brutalna krađa je sprečena. Talita se trenutno nalazi u pritvoru, a za sada nije poznato kakva je kazna čeka za ovo teško krivično delo koje je nameravala da počini.

(objektiv.rs)