Popularna glumica srpskog porekla SLOMILA KIČMU NA DVA MESTA U JEZIVOJ NESREĆI: “Bol je takva da bih radije umrla!”

Region

Poznata glumica srpskog porekla iz industrije filmova za odrasle i gejmerka, Adriana Čečik, doživela je pre nekoliko dana prelom kičme na dva mesta i nalazi se na bolničkom lečenju.

Sve se dogodilo osmog oktobra na gejmerskoj strim konferenciji u San DIjegu, kada je tokom mačevanja penastim mačevima sa još jednom gejmerkom, Edi Bout, Čečikova pala sa platforme.

Da nešto nije uredu, videlo se odmah po padu, nakon što je Čečikova počela da govori kako ne može da se pomeri dok je ležala u delu gde su se nalazili sunđeri predviđeni da ublaže pad. Međutim, usled načina na koji je zavrišla sa platforme, ona je nezgodno pala i kako se navodi, slomila je kičmu na dva odvojena mesta.

Usled zadobijenih povreda, lekari su joj stavili metalnu šipku za podršku. Nakon ozbiljnih povreda, iz bolnice se oglasila i sama Čečikova, navodeći kako je bol nakon užasne povrede leđa bio toliko jak da bi radije umrla.

Prethodne noći sam osećala strašne bolove, radije bih umrla. Ovo će biti strašno.”, rekla je.

Takođe, ona se zahvalila i medicinskim sestrama koje vode računa o njoj, navodeći da je pranje kose došlo kao blagoslov.

“Dame koje su me oprale su ozbiljno moji heroji.”, rekla je ona.

Na društvenim mrežama, njeni prijatelji i fanovi ostavljaju poruke podrške, navodeći kako u prelomu nema njene krivice.

Kako piše britanski tabloid Sun, najmanje četiri osobe su povređene nakon skoka u jamu tokom takmičnja, ali je Čečikova zadobila najozbiljnije povrede.

blic.rs