Anđeo čuvar na djelu: Beba preživjela pad s petog kata

Zanimljivosti

Nakon što je 11-mjesečna beba preživjela pad s petog kata zgrade u Ukrajini, mnogima je postalo jasno da ima pravog anđela čuvara.

Yulia Rogak, 21, prala je posuđe kada se na trenutak okrenula od svog malenog sina, Demyana.

„Okrenula sam se na sekundu, a on je već pao kroz prozor“, prisjeća se Yulia, „Pogledala sam kroz prozor i vidjela da visi o jednoj ruci“.

„Povikala sam u užasu“, rekla je, „Bila sam u šoku te nisam znala što činiti“.

Prestravljena majka je gledala kako se ruka njezinog sina polako otvorila te je dječak pao s prozora na petom katu. Žena na ulici je svjedočila padu te je počela vrištati. No tada je intervenirao Bog.

PROČITAJTE: Postoje li anđeli čuvari?

Nema šanse da bi beba mogla preživjeti pad od 15 metara, no Bog je sve posložio kako bi maleni Demyan preživio.

Žica za rublje ispred prozora na trećem katu ublažila je bebin pad. Dva muškarca na ulici su vidjela što se događa te su priskočili u pomoć. Jedan od muškaraca je legao na tendu iznad ulaza u zgradu kako bi ublažio dječakov pad.

Drugi se muškarac popeo do trećeg kata te je oslobodio dječaka sa žice za rublje.

„Čula sam vrištanje s ulice. Bojala sam se pogledati“, rekla je dječakova majka, „Ali tada sam pogledala, a moj je sin bio u rukama dvojice muškaraca“.

Svi su bili jako sretni te im je laknulo kada je utvrđeno da je beba dobro.

Neki bi rekli da je sve to bila jedna velika slučajnost. No svi koji su svjedočili događaju znaju da zasluge za spašavanje bebe idu Bogu i Njegovim anđelima.

„Da netko tamo nije stavio žicu za rublje, Demyan bi sigurno preminuo“, rekla je Yulia, „Na svu sreću, imao je anđela čuvara“.

Liječnik koji ga je kasnije pregledao se složio s njegovom majkom. Nakon pada s petog kata, Demyan je imao nekoliko ogrebotina i ozljeda abdomena i prsa. No živ je te će biti sasvim u redu.

„Mora da je imao anđela čuvara koji ga je održao na životu“, dodao je liječnik Valentin Martynyuk.

Bog je zaista divan

gudupbates.com