Sestra Marija Natalija imala je vizije Isusa: Pitala ga je o kraju svijeta i dobila zapanjujući odgovor

Zanimljivosti

Maria Natalia od sestara svete Marije Magdalene bila je redovnička mističarka koja je umrla 1992. godine i čije objave nose Nihil Obstat i Imprimatur. O samoj s. Nataliji čitamo sljedeće, preuzeto iz uvoda knjige posvećene njezinim objavama

Umrla je 24. travnja 1992. u zadahu svetosti. Od ranog djetinjstva jasno je uočila svoj redovnički poziv i sa sedamnaest je stupila u samostan …njezine poruke su poziv na okajanje grijeha, pokoru i pobožnost prema Bezgrješnom Srcu Marijinu kao pobjedničkoj Kraljici svijeta.

Tijekom Drugog svjetskog rata, sestra Natalia savjetovala je papi Piju XII. da ne ide u Castelgandolfo, njegovo ljetno utočište, jer će biti bombardirano, kao što se i dogodilo. … Sestra Natalija je pri ulasku u samostan žrtvovala svoj život za svećenike.

Gospodin je prihvatio njezinu ponudu: podnijela je nevjerojatne patnje, u svom tijelu i u svojoj duši, jer Isus je s njom podijelio svoj križ, svoju bol koju osjeća za mlake svećenike i također svoju radost za dobre i odane. Potpuno se poistovjetila s Isusom. Isus se u njoj radovao i patio, kako je i sam rekao: „Za moje ljubljene sinove svećenike“.

Među mnogim proročanstvima koja se nalaze u objavama s. Natalije su poruke koje govore o trijumfu Bezgrješne Kraljice nad cijelim svijetom u Eri mira:

Kad je pitala Gospodina o kraju svijeta, On je odgovorio: “Bliži se kraj grijeha, ali ne i kraj svijeta. Uskoro više neće biti izgubljene duše. Moje riječi će se ispuniti i bit će samo jedno stado i jedan pastir.” (Iv. 10:16)… Ne bojte se, radije se radujte, jer će moja Bezgrješna Majka svojom moći Kraljice, puna milosti, zajedno s nebeskim legijama anđela, uništiti sile pakla…

“Zašto obećani svjetski mir dolazi tako sporo?” Svećenik mi je postavio ovo pitanje, a od Presvete Djevice sam dobila sljedeći odgovor: “Doba svjetskog mira ne kasni. Nebeski Otac samo želi dati vremena onima koji se mogu obratiti i naći utočište kod Boga. Mnogi će se obratiti, čak i oni koji niječu postojanje Boga. Svijet je dobio milost ovim produljenjem vremena prije kazne, jer je nebeski Otac s ljubaznošću primio naknadu i žrtve duša žrtava za sve….Djeco moja, koja prinosite život, slijedite primjer vaše Majke! Također crpite iz ovog izvora tako da se vaša ljubav rasplamsa, da zaborav zahvati sve ljude. Time bi se dovršilo djelo otkupljenja i postiglo bi se jedinstvo kršćana. To bi bio početak dolaska Kraljevstva Božjega koje će završiti u vječnosti.” (1985)

Isus je također pokazao s. Nataliji viziju ere:

Spasitelj mi je pokazao da će neprestana ljubav, sreća i božanska radost označavati ovaj budući čisti svijet. Vidjela sam Božji blagoslov obilno izliven na zemlju. Sotona i grijeh bili su potpuno poraženi [usp. Otk 20,2] .** Nakon velikog čišćenja, život redovnika i laika bit će pun ljubavi i čistoće. Pročišćeni svijet uživat će mir Gospodnji po Presvetoj Djevici Mariji…

…Isus mi je rekao: “Donio sam mir kad sam se rodio [usp. Luka 2:14] , ali svijet još uvijek nije uživao u tome. Svijet ima pravo na ovaj mir. Muškarci su djeca Božja. Bog u njih usađuje svoj vlastiti Duh. Bog ne može dopustiti da bude posramljen i zato djeca Božja imaju pravo uživati ​​u miru koji sam obećao.”

Objave s. Natalije uvelike se usredotočuju na Gospinu ulogu u donošenju ovog razdoblja; na primjer, pokazalo joj se da:

Bog u Tri Osobe djelovao je na Bezgrešnu Majku, kao da ju je Duh Sveti ponovno zasjenio, da ponovno da svijetu Isusa. Otac nebeski ispunio ju je milostima. Iz Sina je prema Njoj zračila neizreciva sreća i ljubav, kao da joj je želio čestitati, dok je govorio: “Moja Bezgrešna Majko, Pobjednička Kraljice svijeta, pokaži svoju moć! Kao što si bila dio Mog spasiteljskog djela kao Suotkupitelj prema Mojoj volji, tako Ja želim s tobom podijeliti Moju moć kao Kralja. Ovime vam povjeravam djelo spašavanja grešnog čovječanstva; možete to učiniti svojom moći kraljice. Potrebno je da sve podijelim s vama. Ti si Suotkupiteljica čovječanstva.”

…Vidjela sam svijet kao ogromnu sferu prekrivenu trnovom krunom koja je bila puna grijeha, a Sotonu, u obliku smotane zmije oko sfere i svih vrsta grijeha i prljavštine koja izlazi iz njega. Djevica Majka uzdigla se iznad kugle zemaljske kao Pobjednička Kraljica svijeta. Njezin prvi čin kao Kraljice bio je prekriti svijet svojim plaštem, prožetim Isusovom krvlju.

Tada je Ona blagoslovila svijet, a ja sam vidjela da je u isto vrijeme i Presveto Trojstvo blagoslovilo svijet. Sotonska zmija ju je tada napala sa strašnom mržnjom; iz njegovih usta izlazi plamen. Bojala sam se da će vatra dosegnuti Njezin plašt i da će izgorjeti, ali plamen je nije mogao ni dotaknuti. Djevica Marija je bila mirna kao da nije u borbi, i mirno je stala zmiji na vrat…

Isus mi je tada objasnio: “Moja Bezgrješna Majka će nadvladati grijeh svojom moći Kraljice. Ljiljan predstavlja pročišćenje svijeta, dolazak rajske ere, kada će čovječanstvo živjeti kao bez grijeha. Doći će novi svijet i nova era. Bit će to doba kada će čovječanstvo povratiti ono što je izgubilo u raju. Kad moja Bezgrješna Majka stane na vrat zmije, vrata pakla bit će zatvorena. U bitci će sudjelovati vojske anđela. Ja sam Svoje zapečatio Svojim pečatom, da ne poginu u ovoj bitci.”

vjera.hr