Princ Harry nazvao je svog psa po jednom hrvatskom gradu…

Svijet

Meghan Markle i Harry ove su godine udomili sedmogodišnju biglicu Miju iz skloništa u Los Angelesu. Pronađena je s osam štenaca koji su brzo udomljeni, a vojvoda i vojvotkinja odlučili su dom pružiti majci

Svi mi trebamo psa koji nas održava mirnima. Ja ih sada imam troje. Dakle, zapravo imamo petero djece, našalio se princ Harry (38) pa spomenuo da je svog labradora nazvao po gradu Puli. Otkrio je i kako stvaraju probleme, ali da su mu i emocionalna podrška.

– Imamo crnog labradora po imenu Pula, bigla po imenu Guy. I imamo još jednog bigla po imenu Mia. Oni jure okolo za vjevericama – rekao je Harry tijekom razgovora s dobitnicima nagrada britanske nacionalne dobrotvorne organizacije WellChild.

Meghan Markle (41) i Harry ove su godine udomili sedmogodišnju biglicu Miju iz skloništa u Los Angelesu. Pronađena je s osam štenaca koji su brzo udomljeni, a vojvoda i vojvotkinja od Sussexa odlučili su dom pružiti majci.

Spomenuo je i svoju djecu, sina Archieja (3) i kćer Lilibet (1). Otkrio je čime se ovih dana bave.

– Archie je jako zaposlen ovih dana, a Lili se uči služiti svojim glasom – rekao je princ Harry.

Podsjetimo, Harry i Meghan su nedavno prvi puta viđeni u javnosti od kada su se vratili u SAD, nakon sprovoda kraljice Elizabete II. Snimili su ih na koncertu pjevača Jacka Johnsona (47) u amfiteatru ‘Santa Barbara Bowl’ u Kaliforniji. Stajali su u posebno ograđenom dijelu s desetak drugih.

Navodno su i plesali uz glazbu tijekom nastupa, a princ je suprugu u jednom trenutku obujmio oko struka.

24sata