Mila Horvat pokazala kako izgleda u opuštenom izdanju: Konačno se vratila mentorica

Showbizz

Veliki hendikep si imala s obzirom na situaciju s mentoricom, rekao je Marko Tolja Mili te dodao da ubuduće malo više vibrata doda u izvedbu, na čemu će Mila i Lara definitivno poraditi za idući nastup

Povratak u pogon, napisala je nekadašnja voditeljica Mila Horvat (41) nakon što joj se vratila njezina mentorica Lara Antić-Prskalo.

https://www.tiktok.com/@zvijezdepjevaju/video/7152221427070930182?embed_source=null_null_null&is_from_webapp=v1&item_id=7152221427070930182&refer=embed&referer_url=&referer_video_id=7152221427070930182

U prvoj epizodi showa ‘Zvijezde pjevaju’ umjesto nje uskočila je Gina Victorija Damjanović (29) jer se Lara razboljela. One su pjesmom ‘Nisi me bio vrijedan ti’ otvorile novu sezonu i oduševile hitom. Doduše, kako su mnogi i pisali na društvenim mrežama, žiri ih nije ocijenio sukladno onome što su pokazale – dobile su 13 bodova.

– U punom sastavu napokon – dodala je Mila. Pozirala je u kombinezonu i pokazala dugu valovitu kosu. U komentarima su se nizali komplimenti. ‘Wow, predivna’, ‘Prelijepa’, pisali su joj.

– Veliki hendikep si imala Mila s obzirom na situaciju s mentoricom – rekao joj je Marko Tolja te dodao da ubuduće malo više vibrata doda u izvedbu, na čemu će Mila i Lara definitivno poraditi za idući nastup.

Publika je oduševljena što Milu vidi na malim ekranima. Lani je nakon pet godina uređivanja i vođenja projekata i emisija Lige prvaka i Europske lige na TV Areni, odlučila krenuti dalje i otkrila kako se seli u Englesku gdje će raditi kao nogometna agentica.

Prije gotovo dvije godine bila je meta internetske prijevare, ali nedavno je otvorila novi profil.

– Netko se lažno koristio mojim identitetom u internetskom prostoru kako bi profitirao na mom imenu i prezimenu. Tada sam rekla da će, ako ikad budem htjela kreirati i otvoriti svoje profile na društvenim mrežama, to biti službeno. Došlo je vrijeme da to i učinim! Zato budite sigurni da je ovo stranica iza koje zaista stojim ja, Mila Horvat – poručila je.

24sata