Mama podijelila: “Tek sam izašla iz rodilišta i odmah saznala da sam opet trudna”

Region Svijet

Za sad je troje djece više nego dovoljno da nas zaokupi i veselim se što ću ih gledati kako zajedno odrastaju, napisala je na TikToku.

ustralka i majka troje djece Allanah ispričala je na TikToku kako je prije godinu dana rodila svoje prvo dijete i tek kad je s njim napustila bolnicu i došla kući, shvatila je da je trudna sa svojim drugim djetetom

Sada ona i suprug Brock imaju ukupno troje djece; jednogodišnjeg Chasea, šestomjesečnu Ellie i njenog posinka Jamesa koji će uskoro napuniti četiri godine.

I iako su joj djeca, kaže, pravi blagoslov, drugi je često osuđuju. – Kad god izađem van s njima, slušam kako s troje tako male djece sigurno imam pune ruke posla… – napisala je uz fotografije dvoje najmlađih. Objasnila je i da je postala maćeha gotovo čim je upoznala Brocka, a brzo je i sama zatrudnjela sa svojim prvim, pa s drugim djetetom koje je rođeno prije termina.

Za sad je troje djece više nego dovoljno da nas zaokupi i veselim se što ću ih gledati kako zajedno odrastaju – kaže. “Tako su slatki”, komentirala je jedna pratiteljica. – Prekrasno. Ne brinite što drugi misle – napisala je druga. – Trenutno sam četiri mjeseca trudna s dječakom i imam djevojčicu od devet mjeseci – podijelila je još jedna mama. ”Zašto bih osjećala krivnju, koga briga što drugi misle? – dodala je druga, prenosi The Sun.

vecernji.hr