Svekrva Je Mojoj Kćerki Kupila OVAKVU MAJICU, A Kad Je Probala Svekrva Je Imala GROZAN KOMENTAR: ZBOG OVOG SAM JOJ ZABRANILA DA VIĐA MOJE DIJETE

Zanimljivosti

Svekrva Je Mojoj Kćerki Kupila OVAKVU MAJICU, A Kad Je Probala Svekrva Je Imala GROZAN KOMENTAR: ZBOG OVOG SAM JOJ ZABRANILA DA VIĐA MOJE DIJETE

Svekar i svekrva su prevršili svaku mjeru! Trpila sam, ali nakon ovih rečenica zabranila sam im da viđaju svoju unuku.

To otkriva jedna majka na Tiktoku u svom viralnom snimku u kome objašnjava da je svekru i svekrvi zabranila viđanje sa unukom zbog njihovih komentara na račun njenog izgleda.

Evo nekih od stvari koje su rekli mojoj deci pre nego što sam im rekla da smo završili”, kaže ona pa nabraja sljedeće rečenice?

– Jesi li sigurna da hoćeš da nosiš taj roze komplet? Tako obučena nikad nećeš naći dečka.

– Ošišala si je? Vidim da sad ima šiške. Nisam sigurna da ti to baš dobro stoji, dušo. Ljepša si mi bila prije.

Onda je uslijedila scena kada su svekar i svekrva kupili unuci krop-top majicu. Kada ju je djevojčica probala, svekrva je rekla: “Možda ne bi trebalo da je nosi, nema ona tijelo za tako nešto”.

Komentatori na majčinom Tiktoku stali su na njenu stranu:

– Svekrva je posebno toksična!

– Ne mogu ni da zamislim da bilo šta od ovoga kažem svojim unucima! – pišu ljudi. Ipak, ima i onih koji misle da je mama pretjerala.

– A nije ti palo na pamet da samo pokušavaju da zaštite djecu od zlih komentara vršnjaka? Na kraju, od nekoga moraju da čuju istinu!

– Meni djeluje da si samo tražila razlog da ih se otarasiš!

(novi.ba)