Prišao Joj Čudan Muškarac Kad Je Izašla Iz Apoteke: Mislila Je Da Se Šali, A Onda Je Počela ŽIVOTNA DRAMA

Zanimljivosti

Prišao joj čudan muškarac kad je izašla iz apoteke: Mislila je da se šali, a onda je počela ŽIVOTNA DRAMA

Rosina Džepson (30) tvrdi da joj je potrebna operacija nakon što ju je nepoznati muškarac mučki pretukao i ostavio je sa slomljenom vilicom u trenucima kada je hteo da ojj ukrade električni skuter.

Ona navodi da je u tim trenucima izašla iz jedne apoteke u južnom delu Londona, kada joj je čudan muškarac prišao i zapretio da će da je izbode nožem ukoliko mu ne da ključeve skutera.

Rosina je najpre bila zbunjena, a onda je pomislila da je u pitanju šala jer se radi o mirnom delu grada, a pritom, slučaj se dogodio usred bela dana naočigled desetine prolaznika.

– Kako sam se približavala skuteru, osetila sam da me neko vuče za kaput iza. Mislila sam da je neko od onih koji me poznaju. Zaustavila sam se, pogledala u stranu i videla mladića obučenog u crno koji mi je zapretio ubistvom ukoliko mu ne dam skuter – navela je Rosina za Dejli star.

– Izbošćeš me nasred ulice pred ljudima zbog skutera? da li si ozbiljan – upitala ga je devojka tom prilikom, nakon čega je usledila drama.

– On je ponovio šta će uraditi ako mu ne predam skuter i uhvatio se za pojas kao da će da izvadi pištolj ili nož. Povikala sam ljudima da pozovu policiju, a on me je dva puta jako udario i oborio na trotoar. Tom prilikom uzeo je moj skuter i pobegao – ispričala je Rosina.

Devojka navodi da joj je vilica polomljena na dva mesta, da ima dve ploče i vijke koji drže vilicu. Naredna dva meseca, dodaje, mora da bude isključivo na tečnosti.

(objektiv.rs)