“KO SE BOJI PERE DETLIĆA?” Kristijan Bivšem Cimeru Uputio PRETNJE, A On Napravio SPRDNJU Od Njega! Poludeće Kad Sazna!

Showbizz

“KO SE BOJI PERE DETLIĆA?” Kristijan Bivšem Cimeru Uputio PRETNJE, A On Napravio SPRDNJU Od Njega! Poludeće Kad Sazna!

Bivši zadrugar Aleksandar Bogunović Zverka otkrio je sve o prepisci sa Kristijanom Golubovićem, bivšim robijašem, koji je nedavno diskvalifikovan iz rijalitija “Zadruga 6” zbog haosa sa Urošem Ćertićem, zajedno sa Emilom Kamenovim.

Naime, domaći portal došao je do prepiske u kojoj Kristijan upućuje najgnusnije uvrede Zverki, te mu preti da se neće provesti dobro, ukoliko bude nastavio da ga spominje u javnosti.

– Nema sine robija, za takve kao što si ti, tobom se bave slični tebi, dok tata jede rakove i školjkice – glasila je jedna od poruka, a potom sledi i nastavak:

– Pi**ice, opet jedeš go*na? Ti se nećeš smiriti dok ti se ne u*erem u život majmune. E, go*ance malo, šmeker degenerik. Dođi šmekeru da snimamo crtani, da ti se cela nacija smeje – napisao je.

Tim povodom kontaktirali smo Zverku, koji tvrdi da se nije uplašio ovih pretnji, te da je Kristijan poznat kao ,,kriminalac na baterije”.

– Ma smešna priča, ljubi te brat. Kakav Kristijan, to je onaj Kiki bombona, Kiki na baterije, on je poznat samo kao kriminalac na baterije, ništa drugo. Kristijan mi je pretio, ali kad sam mu rekao da dođe kod mene u kraj, tu sam, kad god bude hteo, ništa posle toga mi nije odgovorio, smešna stvar. Ku*či se po rijalitiju i zamajava narod da je on neki opasan robijaš, mislim, na spavanju bih ga ud.vio, pa makar opet posle morao da idem u zatvor – rekao je, pa dodao:

– Prišao bih mu, odv.lio bih ga sa nečim! Ko se još boji ovih pretnji Pere Detlića? Nisam prijavio policiji, jer ja njega ne smatram za ozbiljnim, koji još kriminalac ulazi u rijaliti i od sebe pravi sprdnju nacije, oblači se u ženu, šminka se i navlači gaće skroz u d.pe, kao t.nge, da pokaže bulju i umeće. Smejurija prava – rekao je.

(e-turneja.com)