Greškom Se Snimala Dok Je Vodila Ljubav Sa Mužem: Gledao Je I Njen OTAC, Ali Imala Je Neviđenu SREĆU

Zanimljivosti

Greškom Se Snimala Dok Je Vodila Ljubav Sa Mužem: Gledao Je I Njen OTAC, Ali Imala Je Neviđenu SREĆU

Čuli su se uzdasi zadovoljstva, ali kamera telefona nije bila okrenuta ka njima. Žena iz Misisipija podelila je sa pratiocima na TikToku vrlo neprijatno iskustvo posle kog je nedelju dana bila u depresiji. Ona je, naime, greškom pritisla dugme za snimanje uživo na Fejsbuku u trenucima kada je počela da vodi ljubav sa mužem, i tako “počastila” dobar deo prijatelja, među kojima je bio i njen otac.

– Slučajno sam otišla na opciju “uživo” na Fejsbuku dok sam bila u zanosu sa suprugom. Snimak je videlo 46 osoba, uključujući i mog sopstvenog oca. Plakala sam posle toga nedelju dana bez prestanka – navela je atraktivna brineta.

Sve se dogodilo kada je ona surfovala na Fejsbuku pre nego što joj se muž prišunjao i spontano započeli “akciju”.

– Spustila sam telefon, a da ga nisam zaključala i uspela sam nekako da pritisnem dugme za emitovanje snimka uživo – priseća se ona, prenosi Njujork Post.

Dodala je i da ju je najbolji prijatelj konstantno zvao kada mu je stigla notifikacija, ali u tim trenucima bila je u tolikom zanosu da je ignorisala sve pozive. Da stvar bude još gora, njen otac je kliknuo na notifikaciju, pre nego što je izašao sa Fejsbuka kada
je shvatio šta se dešava.

Srećom, telefon žene nije emitovao nikakve vizuelne prikaze s*ksa, već je kamera bila okrenuta ka drugom pravcu. Međutim, jauci i uzdasi su se i te kako čuli. Njen otac je najpre ignorisao činjenicu da se uključio uživo na s*ks svoje ćerke, da bi se tek posle nekog vremena našalio na tu temu.

– Rekao mi je da, kada je shvatio šta se dešava, samo je izašao i ponašao se kao da se to nikada nije
dogodilo. Jednom se ipak našalio sa mnom o tome – kazala je posramljena žena.

Urnebesnu ispovest na TikToku pregledale su hiljade i hiljade korisnika, a sarkastičnih i duhovitih komentara svakako nije manjkalo.

(objektiv.rs)