Djevojka pretučena u Njemačkoj na putu do škole: ‘Izgubila sam već sina, a sada skoro i kćer’

Crna hronika

Laru Miroslavić (16) iz Garešnice nepoznati je muškarac iz čista mira napao i tukao čekićem po glavi, a majka Snježana kaže kako je trenutno stabilno te da je operacijski zahvat uspješno prošao

Djevojka iz Garešnice brutalno je pretučena u Njemačkoj na putu do škole, u mjestu Mainhardt, u utorak.

Laru Miroslavić (16) je na putu do škole na autobusnoj stanici nepoznati muškarac iz čista mira napao i tukao čekićem po glavi te joj zadao teške ozljede.

– Nakon dolaska hitne pomoći Lara je bila u strašnom šoku. Prebacili su je u bolnicu gdje operirana po hitnom postupku. Operacija je trajala šest sati. Lara ima teške povrede mozga, prijelom lubanje i teške povrede lijevog oka. Također, ruke su joj sasječene te joj je jedna ruka šivana. Pretpostavljam da je rukama štitila glavu koliko je mogla, jadno moje dijete – ispričala je potresena majka Snježana za Moj portal.

Ovo nažalost nije prva tragedija koja je potresla obitelj, prije nepuna dva mjeseca preminuo je Snježanin sin Ivan, koji je stradao u teškoj prometnoj nesreću u Pakracu.

– Potrebna nam je psihološka pomoć. Mi proživljavamo horor film. Nova rana na još uvijek svježu ranu. Još mi je Ivanova slika pred očima, a sad već gledam Laru na intenzivnoj u komi zamotane glave. Eto, dijete ne može više otići bezbrižno ni u školu – kaže Snježana.

Prije pet godina muku je prošla s drugim sinom.

– On je stradao padom iz doma u Radićevoj kroz prozor. Također je imao teške ozljede glave i neko vrijeme bio je u komi. Zbilja mučan oporavak smo prošli. Nemam vremena disati kako treba, a kamoli oporaviti se od jednog šoka, a već dođe novi – dodaje Snježna.

Kaže i kako je Lara trenutno stabilno te da je operacijski zahvat uspješno prošao, a u tijeku je i istraga kako bi se utvrdile okolnosti napada..

24sata.hr