Tete u vrtiću maskama iz filma Vrisak strašile su djecu. Dobile su otkaz

Zanimljivosti

Dječiji vrtić Lil’ Blessings Child Care & Learning Center u gradu Hamiltonu, u Mississippiju, našao se pod istragom nakon što je objavljena snimka u kojoj tete s maskama iz filma Vrisak straše djecu.

Prema objavama koje kruže društvenim mrežama, tako su htjele zastrašiti djecu za koje su mislile da se “loše ponašaju”.

“Djeca su bila prestravljena. Više puta sam svjedočila ovakvim prizorima i odlučila to snimiti kao dokaz što se događa jer sam se i ranije žalila na druge stvari i ništa se nije poduzelo”, napisala je djelatnica vrtića Jennifer Kayla Newman.

U snimci koju možete pogledati na Redditu vidi se kako teta s maskom na licu prilazi grupi djece koja sjede za stolovima i ručaju. Kad je ugleda, mališan počinje vrištati i plakati. Djeca su vidno uznemirena, a neka trče i pokušavaju se sakriti ispod stolova i iza polica s knjigama.

U jednom trenutku teta s maskom se unosi u lice jednom dječaku i viče: “Jesi li bio zločest? Hoćeš li da te izvedem van?”

Dok dječak histerično plače, kamera prelazi na drugu tetu koja se smije uznemirujućem ponašanju.

Ured šerifa Monroe priopćio je da su upoznati sa snimkom i da provjeravaju postoje li osnove za kaznenu prijavu. Lokalna novinska kuća WTA javlja da su četiri tete dobile otkaz nakon incidenta koji je izašao u javnost.

Foto: Reddit

Index