Novorođenče na nevjerojatan način spasilo oca od srčanog udara

Zanimljivosti

Novorođenče rođeno prije termina je na nevjerojatan spasilo oca od srčanog udara. Hvala Bogu da je On sve vodio.

Novi, uzbuđeni otac nije bio svjestan da je bol koju je osjetio znak srčanog udara. Spasila ga je njegova beba koja je rođena ranije nego je to bilo očekivano. Pa, kako je to točno novorođenče uspjelo spasiti odraslog čovjeka?

Jonathan Cedillo, 47, iz Kalifornije, bio je sretan što će na svijet doći njegovo prvo dijete. Juliette Francine došla je ranije nego su ju očekivali. Rođena je mjesec dana prerano.

Njezina majka, Vanessa, osjetila je trudove mnogo ranije. No, Bog zna da to nije bila pogreška. On zna da je beba Juliette trebala biti rođena u točno to vrijeme iz mnogo važnijeg razloga.

Cedillo je nekoliko dana imao jaku bol u ramenu. No, bol se pojačala nekoliko dana nakon što je njegova zaručnica rodila. Bila je toliko jaka da je odlučio otići kući i odmoriti nakon što je Vanessa rodila. Idući dan je trebao pokupiti ih iz bolnice. Bol se vraćala, ali u kraćim intervalima. Bio je u užasnoj agoniji svakih 10-15 minuta.

Nije ni sumnjao na srčani udar
On je bio profesionalni hrvač te je imao ozljedu kralježnice i ramena prije nekoliko mjeseci. Mislio je da je ta ozljeda uzrok boli. Nije ni sumnjao na srčani udar.

ada je došao i dan da Cedillo vrati svoju kćer i zaručnicu iz bolnice. Bio je u jakim bolovima kada je došao po njih. Nakon što je poljubio svoju kćer i Vanessu, legao je na krevet pokraj njih.

„Na tren je izgubio svijest te je Vanessina medicinska sestra znala da nešto nije u redu“, objasnili su iz bolnice. Ujedno su dodali da je izgubio svijest nekoliko puta, da je imao plitak dah koji je također znao stati na nekoliko sekundi. Medicinske sestre su ga odvele na hitni prijem.

Naizgled bezopasna bol pretvorila se u velik problem. Liječnici su saznali da je Jonathan imao srčani udar i da mu je lijeva srčana klijetka bila potpuno začepljena. Liječnici su to riješili kratkom operacijom. Stavili su mu stent, cjevčicu koja služi za proširenje suženih arterija.

 

Da nije bio u bolnici, dogodilo bi se najgore
Prerano rođenje njegovog djeteta bilo je pravi blagoslov. Da Jonathan nije bio u bolnici kada je dobio srčani udar, dogodilo bi se najgore.

„Da Jonathan nije bio u bolnici kada se to dogodilo, on bi zadobio trajnu ozljedu srca, ili gore“, rekli su iz bolnice.

Jonathan je dodao: „Da tada nisam bio u bolnici i da oni to nisu primijetili ja bih mislio da je riječ o boli zbog ozljede.“

„Ona me je spasila te ću biti njezin anđeo čuvar koliko god budem mogao. Rođena je mjesec dana ranije kao da je razmišljala da mora požuriti doći i spasiti me“, dodao je.

Sve se događa s razlogom. Bog je taj koji određuje pravo vrijeme, koji stavlja stvari na njihovo mjesto i koji je poslao prave ljude da spase Cedilla. Juliette Francinino prerano rođenje na početku je bilo pravi izazov, ali je omogućilo i novo rođenje njezinog tate zbog života koji mu je Bog darovao.

„Jer misli vaše nisu moje misli i púti moji nisu vaši púti«, riječ je Jahvina. »Visoko je iznad zemlje nebo, tako su puti moji iznad vaših putova, i misli moje iznad vaših misli“ (Izaija 55,8-9).

novizivot.net