NEŠTO ČUDNO SE DEŠAVA! Aleks popustile kočnice, preko Cvete FLERTOVALA sa Zvezdanom Slavnićem! On je razotkrio da je LJUBOMORNA, a evo i na KOGA! (VIDEO)

Showbizz

Opustila se!

Aleksandra Nikolić sedela je ispred Bele kuće sa Super Cvetom, a onda je pozvala Zvezdana Slavnića i počeli su da se zabavljaju uz izmišljenu igricu “Draga Saveta”.

Draga saveta, upravo sam videla Zvezdana Slavnića i… – pričala je Aleks.

Zaljubila se – dodala je Cveta.

Ne, ne znam šta da radim. Plašim ga se – nastavila je Nikolićeva.

Mene? – pitao je on.

Draga Saveta, upoznala sam Zvezdana Slavnića, on je jako poznata ličnost i želela bih od njega da tražim autogram, ali me je sramota da ga pitam. Šta da radim? – pričala je Aleks.

Ako želiš da priđeš svom idolu i pitaš ga da ostavi večni trag na papiriću to treba da uradiš odmah, juri svoje snove – posavetovala je Cveta.

Draga Saveta, upoznala sam Zvezdana Slavnića i on trenira svaki dan. Da li to znači da treba i ja da počenm da treniram? – nastavila je Nikolićeva.

Draga Aleksandra, ako si videla kako trenira, to znači da je zvezdani znak poslat sa neka da kreneš da se baviš sobom – dodala je Cveta.

U mom prisustvu se nalazi jedna ortodoksna seljačina – rekla je Aleks.

Zašto misliš da je Zvezdan seljačina? – upitla je Cveta.

Nisam mislila na njega. Nemoj on da shvati pogrešno, kako me je pogledao. Draga saveta, u poslednje vreme se dešavaju čudne stvari, Zvezdan Slavnić provodi previše vremena sa Mikijem. Da li su se rodile emocije? Svi razmišljamo o tome – pričala je Aleks.

Nije postavila pravo pitanje, rodile su se, neki od nas su ljubomorni – ubacio se Zvezdan.

Draga Aleksandra, nemoj da staješ na put ptave ljubavi između dve osobe. Ako se rodila emocije nema šta da se čeka, treba da se krljne žvaka dok se jede torta – pričala je Aleks.

Draga Saveta, imam druga koji želi da mu svaki mesec stižu mafini i trote šta treba da uradim? – pitala je Aleks.

Draga Aleksandra, moraće da se smuva sa Mikijem – odgovorila je Cveta.

Draga Saveta, poznajem osobu koja mi stalno persira. Zašto to radi kad je dosta stariji od mene? – pitala je Nikolićeva.

Zvezdan dosta stariji? Ako ti persira znači da ima dosta poštovanje prema tebi – dogovorila je Cveta.

E, eto ti – rekao je Zvezdan

pink.rs