I DALJE JE VOLI! Marko progovorio o Maji i raskidu sa njom, pa PRIZNAO da ga sve u Zadruzi podseća na Staniju!(VIDEO)

Showbizz

Nije mogao da se obuzda!

Naredni koji je stigao na intervju sa Darkom Tanasijevićem bio je Marko Marković. Njih dvojica su prošetali novim delom Zadruge i porazgovarali o Markovom raskidu sa Majom Marinković.

Moram da pozdravim moje i Staniju. Ona i ja smo se upoznali ovde i smuvali. Ne mogu neki momenti da me ne podsete na nju – rekao je Marko, pa prokomentarisao raskid sa Majom:
Ako je moje školsko sa papirićem, ona je rekla drugoj osobi da keže meni da smo raskinuli. Ona se dva dana raspitivala kako da raskine. Nismo mi deca za to. Stanija je naprimer, jedan ozbiljna i pametna osoba, onj sve rešava očki u oči – rekao je Marko.

Rano jutro si obavio razgovor sa Milicom? – upitao je Darko.
Jesam, Milica je shvatila neke stvari, ja sam njoj rekao da sam emotivno prazan, kao drvo.Ja ne ulazim u odnos zbog priče. Ja Ani nisam davao lažnu nadu, ja nju nisam gledao kao devojku, već kao drugaricu, a ona je to znala,. Nije bilo moeje da tumačim neke stvari. Ja sam iskren, ne želim vezu, videću šta će vreme pokazati. Anita je razočaranje, pogotovo ono sa Bilalom, a majka malolentog deteta – rekao je Marko.

pink.rs