STIGAO JE TRAILER ZA FILM O SUPER MARIJU: JEDAN DETALJ SE ISTIČE

Zanimljivosti

Stigao je prvi trailer za Nintendov animirani film The Super Mario Bros, a Chris Pratt je dao glas brkatom talijanskom “vodoinstalateru”. No nisu svi oduševljeni.

  • Naime, kada je Chris Pratt najavljen kao Mariov glas, ljudi su na internetu ostavljali komentare da to nisu očekivali jer su smatrali da mu glas treba dati Charles Martinet koji je to godinama radio u videoigrama. Sada kada je trailer napokon stigao, fanovi nisu impresionirani Chrisovim utjelovljenjem njihovog najdražeg lika.

    “Koristi svoj normalan glas”

    Molim vas zamijenite Prattove rečenice s nekim drugim. Stavite Charlesa Martineta ili nekoga tko zapravo zvuči kao što je Mario zvučao svih ovih godina.
    Dobili smo samo nekoliko rečenica od njega, i sve su bile zapanjujuće loše jer samo koristi svoj normalan glas?!
    Izbacili ste Charlesa Martineta zbog ovoga? – nižu se komentari na Twitteru.

    No fanovima se svidjelo kako je Jack Black utjelovio Bowsera. S pozitivne strane, barem je Jack Black isporučio izvrsno zao i zabavan lik Bowsera tako da nije sve loše.

  • Trailer počinje s Bowserom i njegovim ogromnim, vatrenim dvorcem koji se spušta na ledeno kraljevstvo. Bowserova vojska Koopa Troopas suočava se s legijama plavih pingvina ledenog kraljevstva, viđenih u igrama Mario. Međutim, pingvinske grude snijega nisu dorasle Bowseru. On spaljuje ledeni dvorac i preuzima kontrolu nad zvijezdom.

    Konačno sam je pronašao. Ko će me zaustaviti? Bowser viče.

  • U sljedećoj sceni, Mario izleti kroz zelenu cijev u Mushroom Kingdom, gdje se odbija od ogromnih, crvenih gljiva sve dok se ne stropošta na tlo. “Šta je ovo mjesto?” pita se Mario naglas. Toad vodi Marija kroz dolinu ogromnih gljiva, dok se u daljini nazire dvorac Princess Peach. Nakon odjave, trailer završava s Luigijem kojeg kroz jezivu šumu progoni skupina Dry Bonesa.

    Premijera filma je zakazana za 27. aprila 2023. godine.

    hayat.ba