POZDRAVI MI MAJU, MOJU CICU’ vam otkriva detalje Čorbine ČESTITKE koja je stigla za Dijanu – bivši zadrugar priznao EMOCIJE prema Marinkovićevoj! (FOTO)

Showbizz

Direktno!

Na velelepnom imanju u Šimanovcima danas se obeležava rođendan reperke Dijane Durlević, poznatije kao Dijana OG, a među čestitkama koje su pristigle za zadrugarku našla se i jedna koja je privukla našu pažnju.

Naime, Dijana je dobila pismo od svog prijatelja, bivšeg zadrugara Milana Jankovića Čorbe, koji je svojoj drugarici udelio zlatne savete, ali je onda spomenuo i svoju bivšu ljubav, Maju Marinković, s kojom je i nakon “Zadruge” ostao u više nego prijateljskim odnosima.

Srećan rođendan, voli te brat “geto” Čorba! Znaš da brat puno veruje u tebe i da zna da si rođena zvezda. Svaki put kad ustaneš seti se ko si, kroz šta si prošla i koliko vrediš. Nije lako biti OG Dijana, ali to ne može biti svako! Znaš da ti mislim samo dobro, ušla si da pokažeš svoje talente koji su sjajni. Repuj, tverkuj, smuvaj se sa Mićom! Nađi dečka. Sve što ti treba, viči u kameru, šaljemo šta god. Aktiviraj se, gledamo te i volimo – piše bivši zadrugar, pa nastavlja:

Pozdravi mi Maju, moju cicu, najviše i kaži joj da je volim. Pozdravi mi Ša i nek uzme nešto kuvano da jede. Necu pozdravi, baš je smršao. Miću, Matoru nikako. Volim te – stajalo je u čestitki koju je poslao Čorba.

pink.rs