‘ON MI MRTAV ZNAČI VIŠE OD NEKIH ŽIVIH U PORODICI!’ Anastasija ne prestaje da plače zbog POKOJNOG DEDE, otvorila Ivani dušu o odnosu sa ocem! (VIDEO)

Showbizz

Roni suze!

U toku je proslava rođendana Dijane Durlević, poznatije kao Dijana OG. Za to vreme, Anastasija Bojanović se osamila ispred paba “Prijatelji”, te je sa Ivanom Puzić podelila svoju potresnu priču u kojoj otac, kako ona kaže, nije mario za njih.

Živ je, ali nikada nije bio sa nama (otac). Meni je sva familija iz Podgorice, ide radi za džabe, dok mi gladujemo i tako. Ode u Nemačku, pa nađe devojku koju plaća. Lepe parice daje za nju, koja je starija od moje starije sestre par godina, dok ja budem u bolnici jer sam se onesvestila od gladi. Tako da mi je taj čovek dno dna – plakala je Anastasija.

I onda ovi ljudi dođu i kažu da su sve proživeli – rekla je Ivana.
Boli mene ku**c za njega, ali znaš koliko puta sam imala želju da popričam sa njim, da sam bila u mogućnosti da ga upoznam. On mi mrtav znači više od nekih živih u porodici – plakala je Anastasija.
Ti si baš vezana za mamu, je l’ da – pitala je Ivana.

Da. Borila se za mene kad sam bila najveće go**o prema njoj. Poznajem ljude gde su očevi takvi, a majke go**eda – plakala je Anastasija.
Moju baku je mama ostavila sa bratom, tata nije mogao da ih izdržava, pa su ih stavili u dom. Zamisli ti te majke – rekla je Puzićeva.
Ja sam iks puta rekla da nemam majku, nego najbolju drugaricu…Jaoj teto volim te – plakala je Bojanovićeva.

Sedi sama sa sobom, da skineš to. Nema sad nikoga. Ne mora to biti sveća, crkva. Bitan je trenutak da se ti sećaš na njega – rekla je Ivana.
Ja od sinoć mislim na njega – rekla je Anastasija.

pink.rs