NOVAK OTKRIO ZAŠTO MU JE MEDVEDEV PREDAO MEČ: Rus na mreži rekao Đokoviću šta mu je – evo zašto je otišao sa terena!

Svijet

Novak Đoković je posle prolaska u finale turnira u Astani otkrio šta je razlog povlačenja Danila Medvedeva usred meča!

Novak Đoković je prošao u finale turnira u Astani posle samo jednog osvojenog seta u polufinalu protiv Danila Medvedeva jer mu je ruski teniser nakon kraja drugog seta predao meč! Igrao se spektakularan taj-brejk na kraju drugog seta, a kada ga je Đoković dobio i krenuo do svog mesta, Rus ga je sačekao!

Popričao je Danil Medvedev sa Novakom na kratko i odmah se videlo da se nešto dešava. Đoković je bio šokiran onim što čuje, a onda smo saznali da je čuo da se Medvedev povlači! Odmah nakon meča srpski teniser je otkrio i zašto se to desilo

Ovo je šok, i dalje sam iznenađen da je predao. Izgledao je skroz ok. Poslednjih sedam ili osam poena se kao malo sporije kretao. Šok, istina, bio sam spreman za treći set. Znam da je sjajan momak, veliki borac i znam da ne bi predao da nije ozbiljno, Rekao mi je da je istegao mišić na nozi”, rekao je posle pobede Novak. Evo kako je izgledao njihov susret na mreži:

Odao je odmah priznanje jednog od svojih najvećih rivala nakon svega, jer smtra da je Danil možda čak bio i bolji teniser u prva dva seta ovog meča!

“Rekao bih da je možda bio i bilji igrač u dva seta, ali zaista sam tužan zbog Danila i zbog ovih ljudi koji su uživali u borbi”, naglasio je on i onda objasnio svoju taktiku na ovom meču:

“Da, igrao sam mnogo drop šotova i nisam moga nda ga probijem. Ja sam bio u toj ulozi u karijeri kada igrači nisu mogli da me probiju. Znam kako je u takvoj situaciji, a ovde su malo sporiji uslovi nego prošle nedelje u Izraelu i morate da nađete načina da se borite sve vreme. Ovde je gorelo sve vreme!”

Na kraju je prokomentarisao i finale koje ga čeka protiv Stefanosa Cicipasa.

“Veoma sam uzbuđen što sam u finalu, pogotovo jer nikada nisam igrao ovde ni u Izraelu. Tamo sam osvojio tuirnir, sada sam ovde u finalu protiv Stefanosa. Sutra ne očekujem ništa osim velike borbe, neka bolji igrač pobedi”, rekao je posle prolaska u finale Novak!

mondo.rs