Kupila Je Novu Kuću, A OGLEDALO U Kupatilu Bilo Joj Je Sumnjivo: Pogledala Je Šta Ima Iza I Šokirala Se

Zanimljivosti

Kupila Je Novu Kuću, A OGLEDALO U Kupatilu Bilo Joj Je Sumnjivo: Pogledala Je Šta Ima Iza I Šokirala Se

Iako je nekad nemoguće da se zna znati kakva su sve iznenađenja pređašnji stanari ostavili, porodica Majklson se iznenadila kad je u zidu kupatila, u svom novom domu u Arizoni, otkrila dvosmerno ogledalo i kamere.

ad su primetili da je ogledalo tako pričvršćeno za zid da nikako ne može da se skine, tinejdžerka Anabel (18) sa tatom i bratom odlučila je da istražiti šta se tamo krije, a sve je snimila i objavila na TikToku.

Na njenom snimku prikazan je trenutak kad novi stanari probijaju jedan zid i iza njega pronalaze drvene kuhinjske ormare, dvosmerno ogledalo i žice za koje veruju da su bile spojene na kamere.

– Znala sam da je iza dvosmerno ogledalo – rekla je 18-godišnjakinja u videu koji je na TikToku pregledan više od dva miliona puta.

Njen su novi dom komentarisale su stotine korisnika, a devojka je objasnila da je “tajnu stare kuće” počela da istražuje kad je čula da su prethodni vlasnici bili članovi neke kriminalne organizacije ili kartela i da su se u kući stalno održavale zabave na koje su dolazili “sumnjivi likovi”.

– Oko cele kuće postavljene su kamere, a ima ih i iznad zadnjih vrata, pa su mogli da prate ko im dolazi i da odluče da li će tu osobu pustiti unutra – objasnila je Anabel koja je, dodaje, sigurna i da je negde u vrtu skriven veliki novac jer ih je jednog dana posetio muškarac koji je tražio pare.

No, iako je video sa sumnjivim bivšim stanarima postao viralan, nisu svi uvereni u teorije nove mlade stanarke, a neki čak misle da dvosmerno ogledalo uopšte nije ogledalo, već samo staklo akvarijuma, prenosi Miror.

(objektiv.rs)