Kristijan Golubović U Problemu: Ostao Sam Bez Para I Svadbe Zbog Uroša Ćertića!

Showbizz

Kristijan Golubović U Problemu: Ostao Sam Bez Para I Svadbe Zbog Uroša Ćertića!

Nakon što je prije par dana diskvalifikovan iz rijalitija Zadruga, Kristijan Golubović se nekoliko puta oglašavao za srbijanske medije. U svom nasilničkom ponašanju ne vidi krivicu jer, kako kaže, njegova je dužnost da zaštiti slabije od sebe.

Diskvalifikacija iz rijalitija, otkazivanje svadbe pred kamerama i još mnogo toga stiglo je kao kazna od Velikog šefa. Ovom prilikom, otkrio je najintrigantnije detalje nakon napuštanja Bijele kuće.

– Kristina je došla na kapiju, mene sačekala, da me sa stvarima odvede kući. Bila je vidno razočarana, nasekirana. U jednom momentu, policija prilazi i kaže da moram sa njima u stanicu da date izjavu, zbog tuče u Zadruzi. Ja kažem ništa nisam uradio tamo, dao sam mu par ćuški malo radi rijalitija. Da osramotim Uroša pred javnosti zbog sadističkog ponašanja u rijalitiju.

– Ogromna je zavist i ljubomora. Imali smo takav dogovor da Kristinu oženim u rijalitiju, to je trebalo da bude prava svadba, sa našim gostima ali i sa zadrugarima, međutim do toga sada neće doći – rekao je razočarani Kristijan.

-Kristina treba da se porodi sljedeće godine, htio sam da kamere snime njen carski rez i mene kako posmatram cijeli taj čin, to bi bilo prvi put da se tako nešto desi u historiji rijalitija – rekao je Kristijan.

(ekskluziva.ba)