Žena se šokirala kada je na ultrazvuku saznala koliko će djece roditi

Zanimljivosti

Žena iz Georgije pošla je obaviti ultrazvuk, no ostala je u šoku kada je saznala da će umjesto jednog roditi četvero djece.

Madison Collier i njezin suprug Justin iz Georgije jako su se razveselili vijesti da će se njihova obitelj povećati za još jednog člana. Oduševljenje nije krila ni njihova četverogodišnja kćer Isla.

Šok nakon ultrazvuka
Tijekom prvih tjedana trudnoće Madison je pošla obaviti ultrazvuk. No, svi su bili šokirani kada je tijekom ultrazvuka saznala da pod srcem nosi ne samo jednu već četiri bebe!

“Mislim da se nikada neću u potpunosti oporaviti od ovog šoka”, rekla je nakon što je tehničar izbrojao četiri bebe. Ona i njezin suprug željeli su imati dvoje djece, ali Bog često ima veće planove za naše živote od nas.

To što je zatrudnjela prirodnim putem s četvorkama pravo je čudo koje se događa svakih 700.000 trudnoća. Također, četvorke nikada prije nisu rođene u Madisonovoj ili Justinovoj užoj obitelji.

PROČITAJTE: Žena rodila desetorke, ginekolozi i muž ostali u čudu

Kad je Justin saznao za vijest, legao je na pod, jer je bio siguran da će se onesvijestiti. Kći Isla je, međutim, prvo pitala roditelje imaju li ikakav plan u vezi s četvero nadolazeće braće i sestara.

Rodila je u 28. tjednu
Četvorke, dječaci Wilder i Calloway te djevojčice Iris i Eliza, rođeni su u 28. tjednu. Prva dva mjeseca proveli su na odjelu intenzivne njege za prijevremeno rođene bebe, a kući su se vratili neposredno prije Madisonina rođendana. Unatoč prijevremenom porodu, nitko od njih nije imao većih zdravstvenih komplikacija i danas su svi zdravi.

Isla jedva čeka da pokaže svoje gimnastičko umijeće svojoj braći i sestrama. No i prije toga cijela se obitelj mora nositi s mnogim izazovima koje su četvorke unijele u njihove živote. Tako je Justinov kućni ured već preuređen u improvizirani kućni vrtić.

Teško ih je razlikovati jedno od drugog
Madison i Justin priznaju da imaju problema s tim tko je tko od mališana, budući da su i dječaci i djevojčice međusobno jako slični. Kako bi ih lakše razdvojili, označeni su narukvicama i unikatnim kopčama za dude s njihovim imenom, ali moraju, naravno, paziti da ih ne pomiješaju.

Liječnici koji su bdjeli nad Madisoninom trudnoćom čak su uvjereni da je rodila dva para jednojajčanih blizanaca, što je iznimna rijetkost! To bi svakako mogao potvrditi samo DNK test, na koji se roditelji još nisu odlučili.

novizivot.net