ŠOKANTAN POTEZ KAMIONDŽIJE SPREČIO TRAGEDIJU! Vozač šlepera napravio veliki prekršaj na putu Užice-Zlatibor, a evo zašto! VIDEO

Zanimljivosti

Velika tragedija izbegnuta je na magistralnom putu Užice – Zlatibor gde su pre nepunih mesec dana u saobraćajnoj nesreći živote izgubila četiri mladića.

Vinovnik ovog događaja je vozač kamiona koji je na prvi pogled napravio veliki prekršaj prešavši preko duple pune linije u suprotnu traku ugrožavajući vozače koji su se kretali iz suprotnog smera.

Međutim, tek kada je prošao ispostavilo se da je namerno skrenuo ne bi li sprečio direktan čeoni sudar jer je preko te iste duple pune linije u krivini počeo da ga pretiče vozač džipa ne videvši da mu drugi automobil ide u susret.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Užice Online (@uzice.online)

Samo prisebnošću i veštinom da se snađe u nezgodnoj situaciji izbegnuta je velika tragedija o čemu svedoči i snimak koji se pojavio na društvenim mrežama gde u komentarima kamiondžiju nazivaju herojem.

“Jedno OGROMNO HVALA za vozača kamiona PG registracije. Naš HEROJ! Spasao nas je ko zna sve čega, direktnog sudara sa “volvo džipom” BG tablica, neizmerno hvala! Kakva reakcija, ALAL VERA!!!”, stoji u opisu pomenutog snimka.

Kurir.rs/Blic