PANTERA I ROTVAJLER POSTALI NERAZDVOJNI NAKON ŠTO JE UDOMILA NJEGOVA VLASNICA

Zanimljivosti

Mačke i psi obično se smatraju suparnicima, ali popularni profil na društvenim mrežama pokazuje kako su rotvajler i velika mačka postali najbolji prijatelji.

Panteru Lunu je mama odbacila pa nije mogla ostati u ZOO vrtu u Sibiru, gdje je rođena. Viktoria Petrovova, stručnjakinja za velike mačke, odlučila ju je udomiti i pružiti joj dobar život. Čim je velika mačka došla, kujica Venza, čiji su vlasnici Viktorijini roditelji, jednostavno je posvojila i počela se ponašati kao da je Luna njeno mladunče.

Već prilikom prvog susreta bilo je jasno kako je riječ o nečem posebnom: Venza je pokušala oblizati Lunu, jednako kao što bi to učinila svojem štenetu. Od tada su nerazdvojne. Pantera zna biti prilično sramežljiva, a unatoč činjenici da je sad veća i teža od svoje pseće majke, u igri je baš nikada nije ozlijedila.

Viktorija je Luni otvorila profil na Instagramu, koji prati dva miliona ljudi, dok na TikToku ima preko 8 miliona pratitelja. Iako se mnogim gledateljima to svidjelo, nisu se svi složili, pa je tako jedan korisnik komentarisao: “Kako je to dopušteno? Više nema svetosti za divlje životinje.” “Vratite je u divljinu”, dodao je drugi korisnik.

https://www.tiktok.com/@luna_the_pantera/video/7044187849318567170?is_from_webapp=v1&item_id=7044187849318567170

hayat.ba